Agenda

Ieder jaar worden er wereldwijd ca. 16.000 (vak-)beurzen georganiseerd waarvan naar schatting 2.300 in Europa. Uiteraard is het voor ons onmogelijk om op iedere beurs aanwezig te zijn, daarom laten wij in onze agenda een selectie van binnen- en buitenlandse beurzen zien waarop wij wel werkzaam zullen zijn.
Voor meer informatie klikt u op de maand en vervolgens op de desbetreffende beurs.

Mocht de beurs waaraan u gaat deelnemen niet in onze beurzenagenda staan, dan betekend dat niet dat wij daar niet werkzaam zullen zijn. Wilt u weten of wij op uw beurs aanwezig zijn neem dan contact met ons op via ons contactformulier, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

 

50PlusBeurs 2017, Jaarbeurs UtrechtMet 600 exposanten diverse workshops, proeverijen en presentaties is de 50PlusBeurs is 's werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 thema's met informatie, entertainment en voordeel.
Van 19 t/m 23 september is de Jaarbeurs Utrecht geopend voor de 25ste editie van de 50PlusBeurs. 

Monaco Yacht Show 2017Monaco Yacht Show (MYS) is dé high-end beurs voor super en mega-jachten. De Monaco Yacht Show 2017 vindt plaats van 27 tot 30 september in de Port Hercules.
Tijdens de 4 dagen van MYS, zullen de ca. 35.000 bezoekers genieten van de nieuwste concepten die de bijna 600 exposanten bestaande uit fabrikanten en jachtontwerpers te bieden heeft,
en zullen de bezoekers getuige zijn van meer dan 40 wereldpremières.

IAA 2017, Messe FrankfurtMeer dan 900.000 bezoekers uit ruim 45 landen bezochten in 2015 een van de grootste, en met een geschiedenis van 118 jaar ook een van de oudste, beurzen ter wereld, de IAA Motor Show in Frankfurt.
Een van de belangrijkste aspecten van de IAA is de grote aanwezigheid van leveranciers uit de gehele productieketen van de auto-industrie.
Meer dan 400 exposanten presenteren hun producten tussen 14 en 24 september 2017 in de Frankfurt Messe

IBC 2017, Rai AmsterdamDe International Broadcasting Convention (bekend als IBC) is een jaarlijks evenement voor de professionals werkzaam in de elektronische media en entertainment technologie.
De IBC 2017 omvat een tentoonstelling en een conferentie die zowel betrekking hebben op de volledige spectrum van de digitale industrie.
De 2017 vindt plaats van 15-19 september in de Amsterdam en strekt zich uit over de gehele 87.000 vierkante meter ruimte die de Amsterdam RAI te bieden heeft. 

IFA 2017, Messe BerlinIFA Berlijn is de grootste consumentenelektronica beurs in de wereld. Met als gastheer de Messe Berlin zal de komende IFA Berlin 2017 meer dan 1.800 exposanten en ruim 200.000 bezoekers verwelkomen.
Vanwege deze indrukwekkende cijfers zal er voor de 2017 editie buiten het terrein van de Messe Berlin een extra expositieruimte van 10.000 vierkante meter worden gecreëerd.
Op deze locatie, bij station van Berlijn, zal de 4-daagse IFA Global Markets worden georganiseerd.
IFA Global Markets zal dienen als een centraal handelscentrum met een beurs en een conventie speciaal gericht op 3D printing en robotica. 

Installatie Vakbeurs 2017 HardenbergOp 12, 13 en 14 september 2017 vindt alweer de 18e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg plaats. Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmaterialen, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen maken onderdeel uit van het platform.
Kortom alle segmenten binnen de installatie branche zijn vertegenwoordigd.

Anuga 2017, Messe KeulenAnuga, de Allgemeine Nahrungs- und Genussmittel-Ausstellung -vrij vertaald de Algemene voedsel en dranken beurs- is een grootschalige vakbeurs voor de totale food catering, retail en de handel industrieën.
De Anuga vindt om het jaar plaats en de laatste editie in 2015 werd bezocht door 158.000 bezoekers.
Anuga 2017, waar 7.189 exposanten uit 108 landen hun top culinaire hoogstandjes presenteren, zal lopen tussen 7 en 11 oktober 2017 in de Messe Keulen.

Inter Airport Europe 2017 Inter Airport Europe is een van de belangrijkste beurzen voor de luchthaven-apparatuur, technologie, design en diensten.
Tijdens Inter Airport Europe 2017 zullen meer dan 700 bedrijven de laatste trends, ontwerpen en technologieën in de luchtvaartindustrie tonen.
Bij de laatste editie woonden meer dan 12.600 vakbezoekers (bijna allen met beslissingsbevoegdheid) de beurs bij. 

CPhI Worldwide 2017, Messe FrankfurtDe internationale farmaceutische beurs, CPhI Worldwide vindt elke editie plaats in een andere stad. In 2017 zal de CPhI van 24 tot 26 oktober worden gehouden in de Messe Frankfurt.
Meer dan 2.500 exposanten en 36.000 vak bezoekers komen dan samen om te netwerken en het uitwisselen van kennis op het gebied van de farmaceutische industrie. 

Broadband World Forum 2017Broadband World Forum (BBWF) is 's werelds grootste breedbandevenement dat duizenden beslissingnemers van over de hele wereld aantrekt.
Het evenement is na 2 jaar Londen terugverhuist naar het vasteland van Europa en zal worden gehouden in de Messe Berlin.
Van 24 tot 26 oktober 2017 is de Messe Berlin de enige plaats waar de volledige breedbandsector tegelijkertijd op één plaats bijeenkomt.
Het programma telt meer dan 300 visionaire sprekers en panelleden met meer dan 150 sponsors en exposanten die baanbrekende breedbandtechnologieën, toepassingen, oplossingen en diensten zullen tentoonstellen.

Offshore Energy 2017, Rai AmsterdamOffshore Energy Exhibition and Conference (ook bekend als OEEC) is een van de belangrijkste evenementen voor de offshore industrie.
Offshore Energy 2017 vindt dit jaar plaats op 10 & 11 oktober plaats in Amsterdam RAI.
Sinds de lancering in 2008 Offshore Energy trekt elke editie meer en meer professionals per jaar. Vorig jaar toonde 658 exposanten hun innovaties aan ruim 11.800 vakbezoekers. 

Aquatech 2017, Rai AmsterdamAquatech Amsterdam 2017 wordt erkend als dé ontmoetingsplaats voor technologieën op het gebied van drinkwater, afvalwater en proceswater.
De beurs wordt dit jaar van 31 oktober tot 3 november gehouden in de Amsterdam rai en is voor de meer dan 850 vertegenwoordigde bedrijven de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen met de ruim 20.000 bezoekers 

Wind Europe 2017, Rai AmsterdamWindEurope 2017 wordt door professionals beschouwd als een must-attend event, de WindEurope is namelijk één van de meest invloedrijke evenementen gewijd aan de ontwikkeling van windenergie.
Tijdens de komende editie, welke wordt gehouden van 28 tot en met 30 november in de Amsterdam RAI, zullen exposanten en vakbezoekers uit meer dan 60 landen elkaar ontmoeten en op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen de industrie 

Europort 2017, Ahoy RotterdamDe 38e editie van Europort vindt plaats van 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy. Met bijna 30.000 bezoekers uit 84 landen, ruim 1000 exposanten uit ruim 40 landen en een recordaantal van 16 landenpaviljoens behoort Europort inmiddels tot de top van toonaangevende maritieme beurzen in de wereld en is een 'must’ voor iedereen die voorop wil blijven lopen in de internationale maritieme industrie.
Op Europort vindt u fabrikanten en leveranciers van: Scheepsbouw, -reparatie en -ombouw, Voortstuwing en manoeuvreren, Elektronica, communicatie en navigatie, Mechanische en hulpsystemen, Dek-, veiligheids- en speciale apparatuur en Maritieme diensten (bijv. classificatie, financiële en nautische diensten, media, overheid en brancheverenigingen).

Infosecurity 2017, Jaarbeurs UtrechtInfosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.
Op 1 en 2 november 2017 zullen wederom de deuren van van de jaarbeurs Utrecht geopend zijn.
Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma aan de beurs verbonden met diverse uitstekende keynote sessies.

Masters of LXRY, Rai AmsterdamIn december 2002 vond de openingsavond van de allereerste Masters of LXRY plaats in de Amsterdamse Passengers Terminal. Afgelopen jaar werd alweer de 15e editie van Masters of LXRY georganiseerd met een oppervlakte van 35.000m2 en ruim 50.000 bezoekers. Inmiddels staat het evenement wereldwijd bekend als dé plek waar de meest toonaangevende namen uit de wereld van kunst, interieur, design, gastronomie, sieraden, horloges, boten en auto's samenkomen. Masters of LXRY is qua oppervlakte, première lanceringen en noviteiten dan ook 'Europe's Leading Luxury Event'. 

Dit jaar vindt de grootste editie ooit in de geschiedenis van Masters of LXRY plaats, the Designers Edition  met meer dan 38.000m2 oppervlakte in de RAI Amsterdam.  Masters of LXRY 2017 wordt een podium voor merken en mensen die zich kunnen onderscheiden en een eigen interpretatie van luxe durven te geven 

Vakantiesalon, Antwerp Expo

Vakantiesalon Antwerpen is een 5-daags evenement wat gehouden wordt van 25 januari tot 29 januari 2018 in de Antwerpse expo. Tijdens de beurs is de gehele reisbranche aanwezig: landen, bestemmingen, touroperators, boekingssystemen, transporteurs, hotels, hotelketens en andere leveranciers.

Domotex, Messe HannoverDOMOTEX is HET jaarlijkse event voor de tapijt- en vloerindustrie. De DOMOTEX zal in 2018 worden georganiseerd tussen 12 & 15 januari in de Messe Hannover. Tijdens de vier beursdagen zullen 1.400 exposanten en meer dan 45.000 bezoekers uit de hele wereld toegang hebben tot de 12 hallen van het beurcomplex om de nieuwste trends en laatste innovaties uit de branche te tonen en te aanschouwen.

Paperworld, Messe FrankfurtPaperworld is de belangrijkste internationale vakbeurs voor de papier-, schrijfwaren- en kantoorbenodigdhedenbranche en brengt zowel marktleiders als kleine innovatieve bedrijven samen.
Met de laatste trends, innovaties en nieuwste producten uit alle segmenten van de papier-, schrijfwaren en kantoorbenodigdheden sector is Paperworld het business platform voor de professional.
De volgende Paperworld vindt plaats van 27 januari tot en met 30 januari 2018 in de Messe Frankfurt.

 

ISM, Messe KeulenISM is het grootste platform voor de snoep- en snacksindustrie.
De jaarlijkse beurs wordt, samen met de ProSweets, gehouden in de Messe Keulen.
Tijdens de 2018 editie, die wordt gehouden van 28 t/m 31 januari, zullen 1.600 bedrijven zich presenteren aan de ruim 40.000 professionals uit meer dan 140 landen.

Horecava, Rai AmsterdamHorecava is 4 dagen lang het prestigieuze platform voor en door de foodservice industrie. Bijna 63.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 50.000 m2 beursvloer van Horecava.

Horecava 2018, wordt gehouden in Amsterdam RAI van 8 tot en met 11 januari.

Vakantiebeurs, Jaarbeurs UtrechtDe Vakantiebeurs vindt iedere januari plaats in de Jaarbeurs Utrecht en informeert en inspireert de bezoeker tijdens oneindig veel workshops en presentaties.
Het event is als een parasol waar alle vakantiespecialismen en -typen te vinden te zijn. De laatste veranderingen die plaatsvinden in de reissector worden van 10 t/m 14 januari door 1.100 exposanten getoond in de Jaarbeurs.

Fruit Logistica 2018, Messe BerlinDe FRUIT LOGISTICA is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2017 waren meer dan 2.890 exposanten uit 84 landen present. 70.000 vak bezoekers uit meer dan 130 landen bezochten de grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel. Tijdens de beurs werden ruimt 25 wereldpremières gepresenteerd.

Op de FRUIT LOGISTICA vindt u de producenten, handelaren en telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven, marketingorganisaties etc. In de speciale machinehallen vindt u de producenten van verpakkingsmachines, opslag, transport, warehousing evenals IT-systemen.

De FRUIT LOGISTICA zal van 7 t/m 9 februari gehouden worden in de Messe Berlin.

MWC, Fira Gran Via BarcelonaMobile World Congress 2018 (ook wel MWC 2018 genoemd) is de meest belangrijke mobiele technologiebeurs ter wereld. Het congres vertegenwoordigt de hele sector in vier actievolle dagen. De komende editie van MWC vindt plaats op twee locaties in Barcelona - Fira Gran Via en Fira Montjuïc, van 26 februari tot en met 01 maart. De organisatoren verwachten dat meer dan 100.000 handelsbezoekers en 2.200 exposanten aanwezig zullen zijn.

ISE 2018, Rai AmsterdamIntegrated Systems Europe of ISE is de grootste internationale vakbeurs voor professionele AV en elektronische systeemintegratie. Met een recordresultaat van bezoekers van meer dan 59.000 en meer dan 950 exposanten is ISE 2018 een vakbeurs voor kleine en grote bedrijven. Tijdens de beurs zullen veel industriële leiders de nieuwste technologieën en hun kennis van de industrie laten zien.

De ISE 2018 wordt gehouden in de Rai Amsterdam van 6 t/m 9 februari. 

VSK 2018, Jaarbeurs UtrechtVSK is de belangrijkste vakbeurs voor de verwarming, klimaatbeheersing en sanitaire industrie in de Benelux. De beurs combineert het meest uitgebreide programma voor specialisten met een groot aantal extra activiteiten.

De beurs wordt om het jaar georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. In 2018 wordt de VSK beurs gehouden van 6 t/m 9 Februari.

Motorbeurs, Jaarbeurs UtrechtMOTORbeurs Utrecht is de jaarlijkse start van het nieuwe motorseizoen waar bijna 98.000 motorliefhebbers zich laten inspireren om er ook in het nieuwe jaar weer op uit te trekken met hun motorfiets. De formule van dit event is een unieke mix van het nieuws van fabrikanten, de directe verkoop door dealers en het entertainment in combinatie met de horecafaciliteiten.

MOTORbeurs Utrecht is een vierdaagse evenement wat in de Jaarbeurs gehouden wordt van 22 t/m 25 februari 2018.

Op de Internationale Tourismusbörse Berlin (ITB) is de gehele reisbranche aanwezig: landen, bestemmingen, touroperators, boekingssystemen, transporteurs, hotels, hotelketens en andere leveranciers.ITB Berlin 2018, Messe Berlijn
In een toenemende globaliserende economie is Business Travel naast Leisure Travel een belangrijk en lucratief onderdeel van de reisbranche geworden. De ITB Berlin is de perfecte plek om over nieuwste trends en ontwikkelingen te leren, zaken.
De volgende ITB vindt plaats van 7 tot en met 11 maart 2018 in de Messe Berlin.

Intertraffic 2018, Rai AmsterdamINTERTRAFFIC Amsterdam is een belangrijke beurs voor infrastructuur, slimme mobiliteit, verkeersmanagement, veiligheid en parking. De komende editie vindt plaats in de Amsterdam RAI van 20 tot en met 23 maart 2018. Bijna 800 exposanten en meer dan 30.000 professionele bezoekers zullen de INTERTRAFFIC Amsterdam 2018 bijwonen.

De 24e editie van de vakbeurs zal groter, populairder en innovatief zijn dan ooit tevoren. Er wordt een nieuwe zaal toegevoegd om de uitbreiding van het Smart Mobiliteitsgebied bij INTERTRAFFIC Amsterdam 2018 te vergemakkelijken. 

Dental Expo 2018, Rai AmsterdamDental Expo Amsterdam is een 3-daagse evenement wat van 8 maart tot 10 maart 2018 in de Amsterdam RAI wordt georganiseerd.  Tijdens de beurs worden producten getoond die professionals uit de tandheelkundige industrie samenbrengt.
Dental Expo Amsterdam is de enige Nederlandse professionele vakbeurs die verband houdt met de tandheelkunde en streeft ernaar om de sector te helpen groeien en groeien. De exposanten van de show krijgen een goed platform om hun producten, diensten en nieuwe technieken te presenteren voor het grote aantal professionele profielen in de medische en farmaceutische industrie.

Infosecurity 2018, Brussels ExpoInfosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.
Op 14 en 15 maart 2018 vindt de bezoeker in de Brussels EXPO de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche.
In 2018 vormt Infosecurity.be een nieuwe beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo. 

Aqua NL Vakbeurs, Evenementenhal GorinchemAqua Vakbeurs Nederland wordt van 13 t/m 15 maart gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. De Aqua Nederland Vakbeurs is dé inspiratiebron voor de gehele waterbranche. De nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, -management en -technologie komen aan bod tijdens de editie in 2018.

Analytica 2018, Messe MünchenAnalytica 2018 in München is het belangrijkste internationale evenement in de laboratoriumtechnologie en de biotechnologische industrie. De aankomende editie van de vakbeurs vindt plaats tussen 10 en 13 april 2018.
Analytica staat bekend om aantrekkelijke wetenschappers, top commerciële bezoekers en zowel wetenschappelijke en commerciële delegaties uit meer dan 40 landen te trekken. Meer dan 35.000 bezoekers en 1200 exposanten namen deel aan de laatste Analytica.

Hannover Messe 2018, Messe HannoverIeder jaar reizen in april zo'n 200.000 internationale vakbezoekers af naar Hannover om de Hannover Messe te bezoeken. En dit doet men zeker niet voor niets, de Hannover Messe is de grootste en belangrijkste industriële vakbeurs ter wereld. Hannover is uitgegroeid tot de internationale hotspot voor onderwerpen als Industrie 4.0, energie efficiëntie en smart grids. Ieder jaar komen er nieuwe trends aan het licht, zoals, smart services, 3D printing en collaborative robots. Duizenden journalisten en bloggers rapporteren uit de hele wereld over de nieuwste trends en ontwikkelingen getoond op de Hannover Messe.
De Hannover Messe wordt van 24 t/m 28 april gehouden.

IFH Intherm 2018, Messe NurnbergIFH / Intherm 2018 vindt plaats in de Nürnberg Messe van 10 tot en met 13 april 2018 en is de Duitse  evenknie van de VSK beurs die om het jaar in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. Tijdens de IFH / Inthem exposeren 700 bedrijven om hun oplossingen voor de sanitaire, airconditioning en  verwarming industrie aan de ruim 45.000 professionals uit meer dan 20 landen te tonen.

Om netwerken en informatieoverdracht te bevorderen, omvat de IFH / Intherm forumsessies, rondleidingen en speciale shows zo worden er tijdens de Smart Home-show bouwtechnologie en intelligente besturingsoplossingen getoond, terwijl de Bad-Arena zich richt op toekomstige trends in sanitaire voorzieningen.

Intermat 2018, Nord Villepinte Parijs

INTERMAT 2018 in Parijs is een van de grootste internationale beurzen voor de bouw. Het volledige assortiment uit de industrie zoals; materialen, machines en technologie worden tentoongesteld.
De INTERMAT vindt plaats op 23-28 april 2018 in Parijs-Nord Villepinte Parc des Expositions Parijs, Frankrijk. Meer dan 200.000 handelsbezoekers en 1.345 exposanten hebben de vorige editie van de show bijgewoond. INTERMAT 2018 zal naar verwachting overeenkomen met de recordresultaten van de laatste editie.

Zorgtotaal 2018, Jaarbeurs UtrechtZorg & ICT staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

De Zorg & ICT wordt gehouden van 17 tot 19 april 2018 op het Jaarbeurs Utrecht

Interzoo 2018, Messe NurenbergWereldwijd de grootste vakbeurs voor de internationale dierenindustrie, fabrikanten, groothandelaren en dienstverleners uit meer dan 60 landen presenteren producten voor huisdieren en innovatieve huisdierbenodigdheden. Dit maakt de Interzoo een belangrijke inspiratiebron voor de internationale dierenindustrie. Bezoekers in Neurenberg krijgen een wereldwijd marktoverzicht van de nieuwste huisdierproducten, verzorgingsmiddelen en accessoires voor vierbenige huisdieren, vogels, siervissen en terrariumdieren.

Interzoo 2018 vindt plaats tussen 8 en 11 mei in de Nurnberg Messe.

PLMA 2018, Rai AmsterdamDe komende editie van PLMA's "World of Private Label" vakbeurs vindt plaats van 29 tot 30 mei in de Amsterdam RAI. Het internationale evenement brengt fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandelaren, detailhandelaren en andere professionals uit de private label sector samen.

Meer dan 12.000 bezoekers zullen de PLMA 2018 bezoeken voor het verkennen van de verscheidenheid aan producten die worden getoond door 2.500 exposanten, waaronder 60 regionale en internationale paviljoens.

ISSA Interclean 2018, Rai AmsterdamEén keer in de twee jaar wordt de ISSA Interclean in de Amsterdam Rai gehouden. De ISSA Interclean wordt beschouwd als de belangrijkste beurs voor de schoonmaak- en hygiëne industrie.

Van 15 t/m 18 mei tonen meer dan 800 exposanten hun producten en oplossingen aan de ca. 30.000 bezoekers.
Met 50.000 m² aan beursvloer en twee extra segmenten; Wasserij en Afvalbeheer, is de ISSA Interclean 2018 groter dan ooit tevoren.  

Support 2018, Jaarbeurs UtrechtSupport is hét informatie- en inspiratie-evenement op het gebied van hulpmiddelen in Nederland. Het evenement neemt drempels weg bij mensen met een fysieke beperking, mensen die hulpmiddelen nodig hebben om bijvoorbeeld langer zelfstandig (thuis) te kunnen zijn, bij hun omgeving en bij (zorg)professionals.

Naast de meest actuele informatie door middel van kennissessies, staan de nieuwste trends en technieken die de zelfstandigheid, vrijheid en de kwaliteit van leven van mensen vergroot staat centraal. Met de focus op: kleine hulpmiddelen, mobiliteit, vakantie, sport en vrije tijd.

De Support beurs wordt van 30 mei t/m 02 juni gehouden in de Jaarbeurs Utrecht

Op 29, 30, 31 mei 2018 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem. Maritime Industry 2018, Evenementenhal Gorinchem
Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Kortom, als exposant bereikt u een grote en volledige doelgroep maar kunt u ook direct op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Provada 2018, Rai AmsterdamPROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer.

Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken van 5 juni tot 7 juni 2018 de PROVADA in de Amsterdam RAI voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland, aldus een bericht op de website van de Provada.

Anga Com 2018, Messe KeulenANGA COM is de jaarlijkse beurs en conferentie voor de communicatie en telecommunicatie-industrie. ANGA COM 2018 wordt van 12 t/m 14 juni in de Messe Keulen, Duitsland georganiseerd.

Vorig jaar deelde de 450 exposanten uit 35 verschillende lande hun diensten en expertise met de ruime 17.000 netwerkbeheerders, content providers, systeemintegratoren en consultants die de ANGA COM bezochten.

GreenTech 2018, Rai AmsterdamDe GreenTech is het 2 jaarlijks must-attend evenement voor alle professionals die betrokken zijn in de tuinbouw technologie.
De exposanten die aan de GreenTech deelnemen hebben hun focus op de vroege stadia van de tuinbouwketen en productieproblemen die relevant zijn voor de telers en presenteren tijdens de beurs hun producten en diensten zoals Greenhouse-constructies, Biobased producten en oplossingen voor  klimaat beheersing en gewasbescherming,

De GreenTech vindt plaats van 12 juni tot en met 14 juni 2018 in de RAI Amsterdam.

TOC Europe 2018TOC Europe is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor specialisten die werkzaam zijn bij havens, terminals, rederijen, 3PL's en verladers. Door de jaren heen TOC een sterke reputatie opgebouwd als het vertrouwde evenement waarbij honderden leveranciers van haven- en terminal technologieën de laatste producten en diensten tonen aan professionals uit de branche. 
De TOC wordt ieder jaar op een andere Europese locatie gehouden.

In 2018 is de Ahoy in Rotterdam van 12 t/m 14 juni drie dagen lang gastheer voor de TOC Europe.

 

VIV 2018, Jaarbeurs UtrechtVan 20 t/m 22 juni is de Jaarbeurs Utrecht gastheer voor de 40ste verjaardag van de VIV Europe.

De VIV Europe is een Europese beurs op basis van het 'Feed to Meat'-principe. Dit evenement is de belangrijkste beurs en ontmoetingsplaats voor de veeteelt en verwerking industrie.

Meer dan 500 exposanten uit de Pluimveevlees, Eieren, Varkensvlees, Kalver Vlees en Zuivel sectoren, tonen aan de ruim 20.000 bezoekers de meest recente innovaties, systemen en producten uit de sector.