Agenda

Ieder jaar worden er wereldwijd ca. 16.000 (vak-)beurzen georganiseerd waarvan naar schatting 2.300 in Europa. Uiteraard is het voor ons onmogelijk om op iedere beurs aanwezig te zijn, daarom laten wij in onze agenda een selectie van binnen- en buitenlandse beurzen zien waarop wij wel werkzaam zullen zijn.
Voor meer informatie klikt u op de maand en vervolgens op de desbetreffende beurs.

Mocht de beurs waaraan u gaat deelnemen niet in onze beurzenagenda staan, dan betekend dat niet dat wij daar niet werkzaam zullen zijn. Wilt u weten of wij op uw beurs aanwezig zijn neem dan contact met ons op via ons contactformulier, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

 

Vakantiesalon, Antwerp Expo

Vakantiesalon Antwerpen is een 5-daags evenement wat gehouden wordt van 25 januari tot 29 januari 2018 in de Antwerpse expo. Tijdens de beurs is de gehele reisbranche aanwezig: landen, bestemmingen, touroperators, boekingssystemen, transporteurs, hotels, hotelketens en andere leveranciers.

Domotex, Messe HannoverDOMOTEX is HET jaarlijkse event voor de tapijt- en vloerindustrie. De DOMOTEX zal in 2018 worden georganiseerd tussen 12 & 15 januari in de Messe Hannover. Tijdens de vier beursdagen zullen 1.400 exposanten en meer dan 45.000 bezoekers uit de hele wereld toegang hebben tot de 12 hallen van het beurcomplex om de nieuwste trends en laatste innovaties uit de branche te tonen en te aanschouwen.

Paperworld, Messe FrankfurtPaperworld is de belangrijkste internationale vakbeurs voor de papier-, schrijfwaren- en kantoorbenodigdhedenbranche en brengt zowel marktleiders als kleine innovatieve bedrijven samen.
Met de laatste trends, innovaties en nieuwste producten uit alle segmenten van de papier-, schrijfwaren en kantoorbenodigdheden sector is Paperworld het business platform voor de professional.
De volgende Paperworld vindt plaats van 27 januari tot en met 30 januari 2018 in de Messe Frankfurt.

 

ISM, Messe KeulenISM is het grootste platform voor de snoep- en snacksindustrie.
De jaarlijkse beurs wordt, samen met de ProSweets, gehouden in de Messe Keulen.
Tijdens de 2018 editie, die wordt gehouden van 28 t/m 31 januari, zullen 1.600 bedrijven zich presenteren aan de ruim 40.000 professionals uit meer dan 140 landen.

Horecava, Rai AmsterdamHorecava is 4 dagen lang het prestigieuze platform voor en door de foodservice industrie. Bijna 63.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 50.000 m2 beursvloer van Horecava.

Horecava 2018, wordt gehouden in Amsterdam RAI van 8 tot en met 11 januari.

Vakantiebeurs, Jaarbeurs UtrechtDe Vakantiebeurs vindt iedere januari plaats in de Jaarbeurs Utrecht en informeert en inspireert de bezoeker tijdens oneindig veel workshops en presentaties.
Het event is als een parasol waar alle vakantiespecialismen en -typen te vinden te zijn. De laatste veranderingen die plaatsvinden in de reissector worden van 10 t/m 14 januari door 1.100 exposanten getoond in de Jaarbeurs.

Fruit Logistica 2018, Messe BerlinDe FRUIT LOGISTICA is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2017 waren meer dan 2.890 exposanten uit 84 landen present. 70.000 vak bezoekers uit meer dan 130 landen bezochten de grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel. Tijdens de beurs werden ruimt 25 wereldpremières gepresenteerd.

Op de FRUIT LOGISTICA vindt u de producenten, handelaren en telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven, marketingorganisaties etc. In de speciale machinehallen vindt u de producenten van verpakkingsmachines, opslag, transport, warehousing evenals IT-systemen.

De FRUIT LOGISTICA zal van 7 t/m 9 februari gehouden worden in de Messe Berlin.

MWC, Fira Gran Via BarcelonaMobile World Congress 2018 (ook wel MWC 2018 genoemd) is de meest belangrijke mobiele technologiebeurs ter wereld. Het congres vertegenwoordigt de hele sector in vier actievolle dagen. De komende editie van MWC vindt plaats op twee locaties in Barcelona - Fira Gran Via en Fira Montjuïc, van 26 februari tot en met 01 maart. De organisatoren verwachten dat meer dan 100.000 handelsbezoekers en 2.200 exposanten aanwezig zullen zijn.

ISE 2018, Rai AmsterdamIntegrated Systems Europe of ISE is de grootste internationale vakbeurs voor professionele AV en elektronische systeemintegratie. Met een recordresultaat van bezoekers van meer dan 59.000 en meer dan 950 exposanten is ISE 2018 een vakbeurs voor kleine en grote bedrijven. Tijdens de beurs zullen veel industriële leiders de nieuwste technologieën en hun kennis van de industrie laten zien.

De ISE 2018 wordt gehouden in de Rai Amsterdam van 6 t/m 9 februari. 

VSK 2018, Jaarbeurs UtrechtVSK is de belangrijkste vakbeurs voor de verwarming, klimaatbeheersing en sanitaire industrie in de Benelux. De beurs combineert het meest uitgebreide programma voor specialisten met een groot aantal extra activiteiten.

De beurs wordt om het jaar georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. In 2018 wordt de VSK beurs gehouden van 6 t/m 9 Februari.

Motorbeurs, Jaarbeurs UtrechtMOTORbeurs Utrecht is de jaarlijkse start van het nieuwe motorseizoen waar bijna 98.000 motorliefhebbers zich laten inspireren om er ook in het nieuwe jaar weer op uit te trekken met hun motorfiets. De formule van dit event is een unieke mix van het nieuws van fabrikanten, de directe verkoop door dealers en het entertainment in combinatie met de horecafaciliteiten.

MOTORbeurs Utrecht is een vierdaagse evenement wat in de Jaarbeurs gehouden wordt van 22 t/m 25 februari 2018.

Op de Internationale Tourismusbörse Berlin (ITB) is de gehele reisbranche aanwezig: landen, bestemmingen, touroperators, boekingssystemen, transporteurs, hotels, hotelketens en andere leveranciers.ITB Berlin 2018, Messe Berlijn
In een toenemende globaliserende economie is Business Travel naast Leisure Travel een belangrijk en lucratief onderdeel van de reisbranche geworden. De ITB Berlin is de perfecte plek om over nieuwste trends en ontwikkelingen te leren, zaken.
De volgende ITB vindt plaats van 7 tot en met 11 maart 2018 in de Messe Berlin.

Intertraffic 2018, Rai AmsterdamINTERTRAFFIC Amsterdam is een belangrijke beurs voor infrastructuur, slimme mobiliteit, verkeersmanagement, veiligheid en parking. De komende editie vindt plaats in de Amsterdam RAI van 20 tot en met 23 maart 2018. Bijna 800 exposanten en meer dan 30.000 professionele bezoekers zullen de INTERTRAFFIC Amsterdam 2018 bijwonen.

De 24e editie van de vakbeurs zal groter, populairder en innovatief zijn dan ooit tevoren. Er wordt een nieuwe zaal toegevoegd om de uitbreiding van het Smart Mobiliteitsgebied bij INTERTRAFFIC Amsterdam 2018 te vergemakkelijken. 

Dental Expo 2018, Rai AmsterdamDental Expo Amsterdam is een 3-daagse evenement wat van 8 maart tot 10 maart 2018 in de Amsterdam RAI wordt georganiseerd.  Tijdens de beurs worden producten getoond die professionals uit de tandheelkundige industrie samenbrengt.
Dental Expo Amsterdam is de enige Nederlandse professionele vakbeurs die verband houdt met de tandheelkunde en streeft ernaar om de sector te helpen groeien en groeien. De exposanten van de show krijgen een goed platform om hun producten, diensten en nieuwe technieken te presenteren voor het grote aantal professionele profielen in de medische en farmaceutische industrie.

Infosecurity 2018, Brussels ExpoInfosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.
Op 14 en 15 maart 2018 vindt de bezoeker in de Brussels EXPO de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche.
In 2018 vormt Infosecurity.be een nieuwe beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo. 

Aqua NL Vakbeurs, Evenementenhal GorinchemAqua Vakbeurs Nederland wordt van 13 t/m 15 maart gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. De Aqua Nederland Vakbeurs is dé inspiratiebron voor de gehele waterbranche. De nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, -management en -technologie komen aan bod tijdens de editie in 2018.

Analytica 2018, Messe MünchenAnalytica 2018 in München is het belangrijkste internationale evenement in de laboratoriumtechnologie en de biotechnologische industrie. De aankomende editie van de vakbeurs vindt plaats tussen 10 en 13 april 2018.
Analytica staat bekend om aantrekkelijke wetenschappers, top commerciële bezoekers en zowel wetenschappelijke en commerciële delegaties uit meer dan 40 landen te trekken. Meer dan 35.000 bezoekers en 1200 exposanten namen deel aan de laatste Analytica.

Hannover Messe 2018, Messe HannoverIeder jaar reizen in april zo'n 200.000 internationale vakbezoekers af naar Hannover om de Hannover Messe te bezoeken. En dit doet men zeker niet voor niets, de Hannover Messe is de grootste en belangrijkste industriële vakbeurs ter wereld. Hannover is uitgegroeid tot de internationale hotspot voor onderwerpen als Industrie 4.0, energie efficiëntie en smart grids. Ieder jaar komen er nieuwe trends aan het licht, zoals, smart services, 3D printing en collaborative robots. Duizenden journalisten en bloggers rapporteren uit de hele wereld over de nieuwste trends en ontwikkelingen getoond op de Hannover Messe.
De Hannover Messe wordt van 24 t/m 28 april gehouden.

IFH Intherm 2018, Messe NurnbergIFH / Intherm 2018 vindt plaats in de Nürnberg Messe van 10 tot en met 13 april 2018 en is de Duitse  evenknie van de VSK beurs die om het jaar in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. Tijdens de IFH / Inthem exposeren 700 bedrijven om hun oplossingen voor de sanitaire, airconditioning en  verwarming industrie aan de ruim 45.000 professionals uit meer dan 20 landen te tonen.

Om netwerken en informatieoverdracht te bevorderen, omvat de IFH / Intherm forumsessies, rondleidingen en speciale shows zo worden er tijdens de Smart Home-show bouwtechnologie en intelligente besturingsoplossingen getoond, terwijl de Bad-Arena zich richt op toekomstige trends in sanitaire voorzieningen.

Intermat 2018, Nord Villepinte Parijs

INTERMAT 2018 in Parijs is een van de grootste internationale beurzen voor de bouw. Het volledige assortiment uit de industrie zoals; materialen, machines en technologie worden tentoongesteld.
De INTERMAT vindt plaats op 23-28 april 2018 in Parijs-Nord Villepinte Parc des Expositions Parijs, Frankrijk. Meer dan 200.000 handelsbezoekers en 1.345 exposanten hebben de vorige editie van de show bijgewoond. INTERMAT 2018 zal naar verwachting overeenkomen met de recordresultaten van de laatste editie.

Zorgtotaal 2018, Jaarbeurs UtrechtZorg & ICT staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

De Zorg & ICT wordt gehouden van 17 tot 19 april 2018 op het Jaarbeurs Utrecht

Interzoo 2018, Messe NurenbergWereldwijd de grootste vakbeurs voor de internationale dierenindustrie, fabrikanten, groothandelaren en dienstverleners uit meer dan 60 landen presenteren producten voor huisdieren en innovatieve huisdierbenodigdheden. Dit maakt de Interzoo een belangrijke inspiratiebron voor de internationale dierenindustrie. Bezoekers in Neurenberg krijgen een wereldwijd marktoverzicht van de nieuwste huisdierproducten, verzorgingsmiddelen en accessoires voor vierbenige huisdieren, vogels, siervissen en terrariumdieren.

Interzoo 2018 vindt plaats tussen 8 en 11 mei in de Nurnberg Messe.

PLMA 2018, Rai AmsterdamDe komende editie van PLMA's "World of Private Label" vakbeurs vindt plaats van 29 tot 30 mei in de Amsterdam RAI. Het internationale evenement brengt fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandelaren, detailhandelaren en andere professionals uit de private label sector samen.

Meer dan 12.000 bezoekers zullen de PLMA 2018 bezoeken voor het verkennen van de verscheidenheid aan producten die worden getoond door 2.500 exposanten, waaronder 60 regionale en internationale paviljoens.

ISSA Interclean 2018, Rai AmsterdamEén keer in de twee jaar wordt de ISSA Interclean in de Amsterdam Rai gehouden. De ISSA Interclean wordt beschouwd als de belangrijkste beurs voor de schoonmaak- en hygiëne industrie.

Van 15 t/m 18 mei tonen meer dan 800 exposanten hun producten en oplossingen aan de ca. 30.000 bezoekers.
Met 50.000 m² aan beursvloer en twee extra segmenten; Wasserij en Afvalbeheer, is de ISSA Interclean 2018 groter dan ooit tevoren.  

Support 2018, Jaarbeurs UtrechtSupport is hét informatie- en inspiratie-evenement op het gebied van hulpmiddelen in Nederland. Het evenement neemt drempels weg bij mensen met een fysieke beperking, mensen die hulpmiddelen nodig hebben om bijvoorbeeld langer zelfstandig (thuis) te kunnen zijn, bij hun omgeving en bij (zorg)professionals.

Naast de meest actuele informatie door middel van kennissessies, staan de nieuwste trends en technieken die de zelfstandigheid, vrijheid en de kwaliteit van leven van mensen vergroot staat centraal. Met de focus op: kleine hulpmiddelen, mobiliteit, vakantie, sport en vrije tijd.

De Support beurs wordt van 30 mei t/m 02 juni gehouden in de Jaarbeurs Utrecht

Op 29, 30, 31 mei 2018 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem. Maritime Industry 2018, Evenementenhal Gorinchem
Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Kortom, als exposant bereikt u een grote en volledige doelgroep maar kunt u ook direct op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Provada 2018, Rai AmsterdamPROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer.

Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken van 5 juni tot 7 juni 2018 de PROVADA in de Amsterdam RAI voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland, aldus een bericht op de website van de Provada.

Anga Com 2018, Messe KeulenANGA COM is de jaarlijkse beurs en conferentie voor de communicatie en telecommunicatie-industrie. ANGA COM 2018 wordt van 12 t/m 14 juni in de Messe Keulen, Duitsland georganiseerd.

Vorig jaar deelde de 450 exposanten uit 35 verschillende lande hun diensten en expertise met de ruime 17.000 netwerkbeheerders, content providers, systeemintegratoren en consultants die de ANGA COM bezochten.

GreenTech 2018, Rai AmsterdamDe GreenTech is het 2 jaarlijks must-attend evenement voor alle professionals die betrokken zijn in de tuinbouw technologie.
De exposanten die aan de GreenTech deelnemen hebben hun focus op de vroege stadia van de tuinbouwketen en productieproblemen die relevant zijn voor de telers en presenteren tijdens de beurs hun producten en diensten zoals Greenhouse-constructies, Biobased producten en oplossingen voor  klimaat beheersing en gewasbescherming,

De GreenTech vindt plaats van 12 juni tot en met 14 juni 2018 in de RAI Amsterdam.

TOC Europe 2018TOC Europe is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor specialisten die werkzaam zijn bij havens, terminals, rederijen, 3PL's en verladers. Door de jaren heen TOC een sterke reputatie opgebouwd als het vertrouwde evenement waarbij honderden leveranciers van haven- en terminal technologieën de laatste producten en diensten tonen aan professionals uit de branche. 
De TOC wordt ieder jaar op een andere Europese locatie gehouden.

In 2018 is de Ahoy in Rotterdam van 12 t/m 14 juni drie dagen lang gastheer voor de TOC Europe.

 

VIV 2018, Jaarbeurs UtrechtVan 20 t/m 22 juni is de Jaarbeurs Utrecht gastheer voor de 40ste verjaardag van de VIV Europe.

De VIV Europe is een Europese beurs op basis van het 'Feed to Meat'-principe. Dit evenement is de belangrijkste beurs en ontmoetingsplaats voor de veeteelt en verwerking industrie.

Meer dan 500 exposanten uit de Pluimveevlees, Eieren, Varkensvlees, Kalver Vlees en Zuivel sectoren, tonen aan de ruim 20.000 bezoekers de meest recente innovaties, systemen en producten uit de sector.

Eurobike, Messe FriedrichshafenEurobike Friedrichshafen is een grote internationale fietsvakbeurs. Het evenement beslaat meer dan 135.000 vierkante meter aan tentoonstellingsruimte en brengt jaarlijks 1.400 exposanten en meer dan 42.000 professionele bezoekers samen. Eurobike 2018 vindt plaats van 8 tot en met 10 juli in Messe Friedrichshafen.

Tijdens de beurs worden verschillende events gehost waaronder een demodag en de Eurobike Awards.

De demodag biedt deelnemers de mogelijkheid om de verscheidenheid aan tentoongestelde producten te testen. De Eurobike Awards onderscheiden producten die de industrie herdefiniëren op het gebied van innovatie, design en duurzaamheid.

ONS, StavangerONS in Stavanger is een van de belangrijkste evenementen voor de offshore- en gasindustrie. In 2018 zal de expo opnieuw bewijzen waarom het een toonaangevende ontmoetingsplaats is voor professionals in de sectoren energie, offshore en oceanografie. Tijdens ONS 2018 presenteren meer dan 1200 exposanten uit 40 landen de meest innovatieve technologie voor gaswinning, demping en transport. Naar verwachting zullen meer dan 65.000 vakbezoekers aanwezig zijn op de tentoonstelling en de forums die worden gehouden van 27 tot 30 augustus.

Talrijke presentaties en technische sessies zullen worden georganiseerd om de ervaring van de ONS Stavanger-bezoekers verder te verbeteren. Het uitgebreide programma bevat toespraken van gerenommeerde experts en discussies op hoog niveau over de huidige ontwikkelingen en problemen van de branche.

50PlusBeurs 2018, Jaarbeurs UtrechtMet ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. De 50PlusBeurs biedt 50.000 m² informatie, amusement en voordeel. Ruim 600 standshouders presenteren zich van 18 t/m 22 september in 6 beurshallen van de Jaarbeurs Utrecht met workshops, lezingen en presentaties.

Automechanika Frankfurt 2018Automechanika 2018 in Frankfurt is een van 's werelds grootste beurzen voor de automobielsector. De 2018 editie van de show zal tussen 11 en 15 september plaatsvinden in Messe Frankfurt. In 2016 bezochten meer dan 150.000 bezoekers de beursstands van de in totaal 4.820 exposanten. De organisatie van de Automechanika verwacht dat de 2018 editie een nog groter publiek zal aantrekken.

Samen met meerdere toegewijde workshops, conferenties en fora zal Automechanika 2018 elk aspect van de auto-industrie omvatten. De beurs bezoeker zal presentaties en showcases van het hele scala van onderdelen, productie- en softwareoplossingen, aangepaste afstemmingsopties en lichaams- en verfverzorging ervaren.

SMM 2018, Messe HamburgSMM is het toonaangevende internationale forum van de maritieme industrie. De beurs, eens in de twee jaar gehouden, wordt door vakmensen als een must-visit gezien. Van 4 tot 7 september 2018 opent de Hamburg Messe zijn deuren om de ruim 2200 exposanten en 47.000 bezoekers te ontvangen.
Als grootste en meest gerenommeerde maritieme vakbeurs is de SMM een beurs waarbij gehele industrie vertegenwoordigd is. De beurs vormt een bron van unieke mogelijkheden voor de aanwezige professionals. Zoals  het ontmoeten van alle belangrijke spelers, het verkrijgen van merkbekendheid en het ervaren van de nieuwste trends, technologie en innovaties die de sector te bieden heeft.

IBC 2018, Rai AmsterdamDe International Broadcasting Convention, beter bekend als de IBC, is een jaarlijks evenement dat een presentatie- en ontmoetingsplatform biedt voor professionals in de elektronische media- en entertainmenttechnologie. De IBC omvat een beurs en een conferentie die beide het hele spectrum van de digitale industrie beslaan.
De IBC vindt plaats van 14 tot 18 september in en op het Amsterdam RAI-terrein. De conferentie loopt van 13 tot 17 september op dezelfde locatie.

De IBC beurs verspreidt zich over het volledige gebied van 87.000 vierkante meter van de Amsterdam RAI en is de showcase van de nieuwste innovaties in de sector van meer dan 1700 exposerende bedrijven.

Innotrans 2018, Messe BerlinInnoTrans Berlin is een vakbeurs voor openbaar vervoer, spoorwegtechnologie en civiele techniek. De laatste editie van het tweejaarlijkse evenement bracht bijna 3000 exposanten en meer dan 145.000 bezoekers uit 140 landen bij elkaar. InnoTrans 2018 wordt gehouden tussen 18 en 21 september in Messe Berlin.

Berlijn is een belangrijk transport- en economisch knooppunt. Grote bedrijven in de branche houden daar rekening mee wanneer ze beslissen waar ze hun allerlaatste productinnovaties en -concepten willen presenteren. De komende Innotrans-beurs zal worden verdeeld in 26 hoofdthema's om het hele spectrum van de industrie te bestrijken.

Sial 2018, Nord Villepinte ParisSIAL Paris is een internationale beurs voor voedselbranche, tijdens de SIAL 2018 zullen de exposanten hun allerbeste en meest innovatieve producten presenteren. De SIAL vindt om het jaar plaats in de Expo Paris Nord – Villepinte en zal in 2018 lopen van 21 tot 25 oktober.

De laatste editie van de SIAL in 2016 bracht een verbazingwekkende 155.000 bezoekers en meer dan 7.000 internationale exposanten bijeen.

De SIAL 2018 is onderverdeeld in 20 productsectoren waaronder dranken, gastronomische gerechten, voedingssupplementen, wijn en sterke dranken en apparatuur voor verwerking

W.O.T.S. 2018, Jaarbeurs UtrechtDe beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018. WoTS bestaat uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

World of Technology & Science (WOTS) is een 4-daagse evenement dat wordt gehouden van 2 tot 5 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht.

Broadband World Forum 2018Na een zeer succesvol eerste jaar keert van 23 t/m 25 oktober het Broadband World Forum (BBWF) terug in de Duitse hoofdstad
De breedbandindustrie bevindt zich op een punt van verandering en BBWF is de plaats waar leiders samenkomen om up-to-date te blijven, ervoor te zorgen dat ze gelijke tred houden met technologische trends en oplossingen te vinden voor hun grootste uitdagingen.
Met een beurs die bruist van de nieuwste netwerktechnologie, een agenda boordevol topinhoud en een ongeëvenaarde gastenlijst, is Broadband World Forum een must visit evenement voor de wereldwijde breedbandindustrie.
De sprekers en exposanten behandelen de nieuwste prioriteiten op technologiegebied, waaronder Fixed Access, Virtualization & Cloud Services, 5G, Smart Home, netwerkanalyses en open source software

Offshore Energy 2018, Rai AmsterdamOffshore Energy Exhibition & Conference 2018 is Europa’s grootste offshore energie event. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 600 exposanten hun producten en diensten aan meer dan 12.000 bezoekers met zo’n 90 nationaliteiten. ‘s Werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie zijn op 23 en 24 oktober aanwezig in de Amsterdam RAI.

VT Woon & Design beurs 2018, RAI AmsterdamVT Woon & Design beurs is een 6-daags evenement dat wordt gehouden van 2 oktober tot 7 oktober 2018 in de RAI Amsterdam. De VT Wonen & Design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen.

Hi Europe & Ni 2018, Messe FrankfurtDe komende Hi & Ni Europe 2018 staat gepland van 27 tot 29 november in de Messe Frankfurt. De HI Europe is een tweejaarlijkse vakbeurs gericht op gezondheidsingrediënten, functionele en biologische voedingsmiddelen.

De andere helft van de beurs, Ni Europe, is gewijd aan natuurlijke ingrediënten.
Naar verwachting zullen 450 exposanten en meer dan 8.000 vakbezoekers uit ruim 90 landen beide beurzen aandoen voor een volledig overzicht van de ontwikkelingen in de F & B-industrie en voor de netwerkmogelijkheden met belangrijke spelers in de branche.

Eurotier 2018, Messe HannoverEuroTier is het topevenement voor veeteelt en verdiept zich in actuele thema’s en trends, aangepaste oplossingen en strategieën, en innovaties voor de moderne veeteelt. De EuroTier is de unieke gelegenheid om contact te leggen met toonaangevende internationale specialisten.

Met bijna 2.400 exposanten en meer dan 240.000 vierkante meter vloeroppervlak biedt de EuroTier bezoekers een globaal en uitgebreid overzicht van innovatieve technologieën, diensten en genetica voor rundvee, pluimvee, aquacultuur en schapen- en geitenhouderijen. Dit veelomvattende evenement heeft in het verleden ongeveer 160.000 bezoekers getrokken, waaronder 30.000 uit meer dan 100 verschillende landen. Brancheprofessionals van over de hele wereld ontmoeten elkaar tussen 13 en 16 november in de Messe Hannover

Medica 2018, Messe DusseldorfVan 12 t/m 15 november 2018 vindt in de Messe Düsseldorf de vakbeurs MEDICA 2018 plaats. Met meer dan 130.000 bezoekers en ruim 4.900 exposanten is deze beurs is al jaren wereldwijd de vakbeurs voor de Life Sciences & Health en medisch-technologische industrie.

Naast de beurs MEDICA 2018 zal ook in 2018 de conferentie Medica Academy, die vorig jaar werd geïntroduceerd, worden voortgezet.

Infosecurity 2018, Jaarbeurs UtrechtInfosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.

Op 31 oktober en 1 november 2018 zullen wederom de deuren van de Jaarbeurs Utrecht geopend zijn voor de Infosecurity.nl. Tijdens de beurs vindt u de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Naast de vakbeurs is er dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies.

Net als in 2017 vormt Infosecurity.nl in 2018 wederom een beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo.

Masters of LXRY, Rai AmsterdamVan 6 t/m 10 December staat de Rai Ansterdam weer in het teken van de meest luxueuze beurs ter wereld, de Masters of LXRY

De Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van het premium lifestyle segment. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar. Het is dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen.