Beursstand pagina: Agenda
Bouwen van een Agenda beurs stand.

Ieder jaar worden er wereldwijd ca. 16.000 (vak-)beurzen georganiseerd waarvan naar schatting 2.300 in Europa. Uiteraard is het voor ons onmogelijk om op iedere beurs aanwezig te zijn, daarom laten wij in onze agenda een selectie van binnen- en buitenlandse beurzen zien waarop wij wel werkzaam zullen zijn.
Voor meer informatie klikt u op de maand en vervolgens op de desbetreffende beurs.

Mocht de beurs waaraan u gaat deelnemen niet in onze beurzenagenda staan, dan betekend dat niet dat wij daar niet werkzaam zullen zijn. Wilt u weten of wij op uw beurs aanwezig zijn neem dan contact met ons op via ons contactformulier, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

 

Vakbeurs Facilitair, JaarbeursDrie dagen lang, van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 22 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

De beurs richt zich met facilitair management en gebouwbeheer op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.

Horecava, Rai AmsterdamAl sinds 1957 is de Horecava het prestigieuze platform voor en door de foodservice industrie. Bijna 71.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn gedurende de 4 beursdagen op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 50.000 m2 beursvloer van Horecava.

Horecava 2019, wordt gehouden in Amsterdam RAI van 13 tot en met 16 januari.

Vakantiebeurs 2020, Jaarbeurs UtrechtIn 2020 wordt een bijzondere editie van de vakantiebeurs georganiseerd, de Vakantiebeurs bestaat dan namelijk 50 jaar.

De Vakantiebeurs informeert en inspireert al 50 jaar lang de bezoeker tijdens oneindig veel workshops en presentaties. 
Het event is als een parasol waar alle vakantiespecialismen en -typen te vinden te zijn. De laatste veranderingen die plaatsvinden in de reissector worden van 15 t/m 19 januari door 1.100 exposanten getoond in het hallencomplex van de Jaarbeurs.

DomotexDOMOTEX is de toonaangevende vakbeurs voor floorcovering en wordt ieder jaar georganiseerd in de Messe Hannover.Geen andere beurs dan de DOMOTEX biedt een dusdanig compleet aanbod vanuit de markt, geen platform geeft zo veel gelegenheid om nieuwe contacten op te doen of bestaande contacten te onderhouden.
1.400 exposanten uit 60 verschillende landen tonen vanaf 10 t/m 13 Januari een volledig beeld van de markt

Fruit Logistica 2020, Messe BerlinDe FRUIT LOGISTICA is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2019 waren meer dan 3.200 exposanten uit 90 landen present.

78.000 vak bezoekers uit meer dan 130 landen bezochten de grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel. Tijdens de beurs werden ruimt 25 wereldpremières gepresenteerd.

Op de FRUIT LOGISTICA vindt u de producenten, handelaren en telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven, marketingorganisaties etc. In de speciale machinehallen vindt u de producenten van verpakkingsmachines, opslag, transport, warehousing evenals IT-systemen.

De FRUIT LOGISTICA zal van 5 t/m 7 februari gehouden worden in de Messe Berlin

In 2020 bestaat de ISM 50 jaar.ISM, Messe Keulen
ISM is het grootste platform voor de snoep- en snacksindustrie. 
De jaarlijkse beurs wordt, samen met de ProSweets, gehouden in de Messe Keulen. 
Tijdens de 2020 editie, die wordt gehouden van 02 t/m 05 Februari, zullen 1.600 bedrijven zich presenteren aan de ruim 40.000 professionals uit meer dan 140 landen.

VSK 2020, Jaarbeurs Utrecht‘Midden in de toekomst’ is het thema voor de grootste installatievakbeurs van Nederland, de VSK 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

Op de tweejaarlijkse beurs worden de nieuwste installatiesystemen, -technieken en -producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek gepresenteerd.
Naast een breed expositieprogramma kunnen de bezoekers ook aan diverse inhoudelijke activiteiten deelnemen.

De VSK 2020 wordt van 04 t/m 07 februari gehouden in het hallencomplex van de Jaarbeurs Utrecht.

MWC, Fira Gran Via BarcelonaMWC 20 (Voorheen het Mobile World Congress genoemd) is de meest belangrijke mobiele technologiebeurs ter wereld. Het congres vertegenwoordigt de hele sector in vier actievolle dagen. De komende editie van MWC vindt plaats op twee locaties in Barcelona - Fira Gran Via en Fira Montjuïc, van 24 februari tot en met 27 februari. De organisatoren verwachten dat meer dan 100.000 handelsbezoekers en 2.200 exposanten aanwezig zullen zijn.

ISE 2020, Rai AmsterdamVoordat de beurs in 2021 naar Barcelona verhuist wordt deze na 14 edities voor de laatste keer in Amsterdam georganiseerd.
De Integrated Systems Europe of ISE is de grootste internationale vakbeurs voor professionele AV en elektronische systeemintegratie. Met een recordresultaat van bezoekers van meer dan 80.923 en meer dan 1.200 exposanten is de ISE een vakbeurs voor kleine en grote bedrijven. Tijdens de beurs zullen veel industriële leiders de nieuwste technologieën en hun kennis van de industrie laten zien.

De ISE 2020 wordt gehouden in de Rai Amsterdam van 11 t/m 14 februari. 

Ambiente 2020, Messe FrankfurtAmbiente is ‘s werelds grootste consumentengoederen vakbeurs

Ambiente bestaat uit drie internationaal toonaangevende vakbeurzen, namelijk Dining, Giving en Living.

Dining: De toonaangevende beurs Dining zet al het nieuws en de innovaties overzichtelijk voor u op tafel. De selectie op de twee op zichzelf staande beurzen voor Kitchen en Houseware heeft voor elke smaak iets in huis. Ontdek de Kitchen Trends, een groeiend segment. En zorg dat u de grote hoeveelheid aan creatieve productideeën op de afdeling Table niet mist. Onderga dat internationale spectrum, dat in zijn breedte en diepte uniek is. Geniet van die veelzijdigheid. En bestel al die zaken waar uw klanten meteen enthousiast over zullen zijn.

Giving: Maak de wensen van uw klanten waar. En laat u verrassen door de vele kansen voor uw omzet. Op de toonaangevende beurs Giving komt de hele wereld van het schenken en lifestyle naar u toe, met producten voor kinderen maar ook met echte, modieuze sieraden. De indrukwekkende veelzijdigheid wordt voor elke stijl apart gepresenteerd: van emotioneel via modern en hoogwaardig tot trendy en gefocust op design. Aanlokkelijk of niet?

Living: Volledig ingericht op uw vereisten – op de toonaangevende beurs Living vindt u al het nieuws van het internationale Interior Design. Of het nu gaat om de pure emotie rond het wonen, binnen en buiten, om concepten voor een inrichting op niveau, sfeervolle accessoires en ideeën voor de aankleding, of om het design op de afdeling Loft: u zult zich er thuis voelen. Want hier bent u omgeven door een veelheid aan ideeën die zo sprankelend zijn dat ze u – en uw zaak – vleugels zullen geven.

De volgende Ambiente vindt plaats van 7 tot en met 11 februari 2020 in de Messe Frankfurt.
 

Duurzaam Verwarmd 2020, Expo HaarlemmermeerDuurzaam Verwarmd word gehouden op 17 en 19 maart in de Expo Haarlemmermeer.
De vakbeurs geeft antwoord op alle vragen over duurzaam verwarmen. De behoefte aan kennis en aan deskundig en onafhankelijk advies is groot. Tijdens de 3de editie van de vakbeurs spreekt de bezoeker met specialisten, innovators en voorlopers op het gebied van duurzame installatietechnieken, warmtenetten, geothermie en beschikbare subsidies.
Bezoekers kunnen gebruik maken van tientallen gratis seminars en onafhankelijk advies. Ruim 80 gespecialiseerde bedrijven presenteren hun nieuwe producten op de 24.000m2 grote beursvloer in Vijfhuizen.

Dental Expo 2020, Rai AmsterdamDe tiende editie van Dental Expo vindt plaats op 19, 20 en 21 maart 2020.  Dental Expo is de enige nationale professionele dentale vakbeurs in Nederland en richt zich op aanbieders en afnemers in de dentale branche. De Dental Expo vindt plaats in Hal 8 van RAI Amsterdam

TechniShow, Jaarbeurs UtrechtTechniShow is dé vakbeurs in de productietechnologie. Met meer dan 1.000 draaiende machines, processen, robots, innovaties, demo's, presentaties, workshops op het gebied van productietechnologie is de TechniShow het grootste en meest complete platform van de Benelux.

De volgende editie van de Technishow staat weer gepland van 17 – 20 maart 2020 en wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht

 

Aqua NL Vakbeurs, Evenementenhal GorinchemOp 17, 18 & 19 maart 2020 vindt de 14de editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. De Aqua Nederland Vakbeurs is dé waterbeurs van Nederland waarbij de exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren en demonstreren aan ruim 9.500 waterprofessionals.
In 2020 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met Riolerings Vakdagen georganiseerd.

Prolight+Sound 2020, Messe FrankfurtProlight+Sound is de grootste internationale vakbeurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment.

Vier dagen lang is Frankfurt de ontmoetingsplek voor exposanten, vakbezoekers en professionele gebruikers van over de gehele wereld. In tegenstelling tot andere vakbeurzen voor de eventbranche biedt Prolight+Sound een geheel omvattend productoverzicht. De beurs is onderverdeeld in de productgroepen audio technology, lighting technology, communication technology, theatre and stage technology, media technology, video communications and systems integration. De hoge internationaliteitsgraad en het uitgebreide spectrum aan producten en services zijn de sleutelfactoren achter het succes van de beurs.

Prolight+Sound vindt gelijktijdig plaats met Musikmesse, de grootste internationale vakbeurs voor muziekinstrumenten, muzieksoftware en computer hardware, bladmuziek en toebehoren.
De volgende Prolight+Sound vindt plaats van 31 maart t/m 03 april 2020.

Infosecurity Belgium, Brussels ExpoInfosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.

Op 18 en 19 maart 2020 vindt de bezoeker in de Brussels EXPO de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche.
In 2020 vormt Infosecurity.be weer een beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo.

Hannover Messe 2019, Messe HannoverIeder jaar reizen in april zo'n 200.000 internationale vakbezoekers af naar Hannover om de Hannover Messe te bezoeken. En dit doet men zeker niet voor niets, de Hannover Messe is de grootste en belangrijkste industriële vakbeurs ter wereld. Hannover is uitgegroeid tot de internationale hotspot voor onderwerpen als Industrie 4.0, energie efficiëntie en smart grids. Ieder jaar komen er nieuwe trends aan het licht, zoals, smart services, 3D printing en collaborative robots. Duizenden journalisten en bloggers rapporteren uit de hele wereld over de nieuwste trends en ontwikkelingen getoond op de Hannover Messe.
De Hannover Messe wordt van 20 t/m 24 april gehouden.

Zorg & ICT, Jaarbeurs UtrechtZorg & ICT staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

De Zorg & ICT wordt gehouden van 07 t/m 09 April in de Jaarbeurs Utrecht

Beauty Trade Special 2020, Jaarbeurs Utrecht

Actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, de meest aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers en gelijkgestemde collega’s uit binnen- en buitenland ontmoeten: dit komt allemaal samen op Beauty Trade special. Op 4, 5 en 6 april strijkt dit jaarlijkse vakevent voor beautyprofessionals uit de Benelux weer neer in de Jaarbeurs in Utrecht.

Met een kleine vijftienduizend bezoekende beautyprofessionals, 170 vooraanstaande exposanten en een waardering van 4,5 sterren op Facebook was Beauty Trade special vorig jaar een uniek evenement waar iedereen met een uitsteken gevoel op terugkijkt. Beauty Trade special verwacht dat succes dit jaar te overtreffen.

Seafood Expo Global 2020, Brussels ExpoVan 21 t/m 23 April vindt de Seafood Expo Global 2020 in Brussel weer plaats.

Seafood Expo & Processing Global is het grootste seafood evenement ter wereld. Het evenement trekt meer dan 25.800 kopers en leveranciers van vers, bevroren, verpakt en waarde toevoegende visproducten, apparatuur en diensten. Deelnemers uit 150 landen reizen er heen om zaken te doen op de expositie. Geen enkel ander evenement in de wereld biedt zeevruchten professionals directe toegang tot gekwalificeerde kopers en leveranciers van over de hele wereld actief in alle aspecten van de visserij-industrie.

 

Intertraffic 2020, Rai AmsterdamIntertraffic is de toonaangevende vakbeurs voor de verkeers- en transportindustrie. Een internationaal, veelzijdig, uniek en innovatief evenement voor de verkeersindustrie met autoriteit in de markt. Intertraffic is een goede afspiegeling van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.
Meer dan 800 exposanten zullen tijdens de 25ste editie van de Intertraffic hun producten en diensten tonen aan ruim 30.000 bezoekers uit 130 landen.
De Intertraffic wordt van 21 t/m 24 April 2020 georganiseerd in de Amsterdam Rai.

Interpack 2020, Messe DüsseldorfInterpack is de internationale vakbeurs voor verpakkingen, verpakkingsmachines en machines voor de zoetwarenindustrie. Interpack laat de complete waarde keten zien: van de productie en afwerking van verpakkingsproducten en verpakkingsmaterialen via verpakking en distributie tot kwaliteitsbepaling en consumentenbescherming.

Interpack 2020 zal de eerste beurs zijn die zal gaan profiteren van Messe Düsseldorf's huidige investering voor de toekomst: de nieuwe Zuid-ingang met de daaraan gelegen nieuwe hal 1 die de voormalige hal 1&2 gaat vervangen met meer dan 12.000 m² beursoppervlak.

Interpack wordt in 2020 gehouden van 07 t/m 13 Mei

PLMA 2020, Rai AmsterdamDe komende editie van PLMA's "World of Private Label" vakbeurs vindt plaats op 26 & 27 Mei in de Amsterdam RAI. Het internationale evenement brengt fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandelaren, detailhandelaren en andere professionals uit de private label sector samen.

Meer dan 12.000 bezoekers zullen, net als in 2019, de PLMA bezoeken voor het verkennen van de verscheidenheid aan producten die worden getoond door 2.500 exposanten, waaronder 60 regionale en internationale paviljoens.

Interclean 2020, Rai AmsterdamWereldwijd de grootste en meest complete beurs voor de schoonmaakbranche. De beurs geeft een compleet beeld van de wereldwijde ontwikkelingen, de nieuwste technieken, oplossingen en producten voor schoonmaak en hygiëne. In het beursprogramma ligt de nadruk op thema's als innovatie, educatie, netwerken en kennisuitwisseling. Meer dan 950 exposanten zullen tijdens de Interclean hun producten en diensten tonen aan ruim 33.000 bezoekers uit 147 landen. De Intercean wordt van 12 t/m 15 mei 2020 georganiseerd in de Amsterdam Rai

 

Op 12, 13 en 14 mei 2020 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem. Maritime Industry 2020, Evenementenhal Gorinchem
Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Kortom, als exposant bereikt u een grote en volledige doelgroep maar kunt u ook direct op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Provada 2020, Rai AmsterdamPROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer.

Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken van 16 juni tot en met 18 juni 2020 de PROVADA in de Amsterdam RAI voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland, aldus een bericht op de website van de Provada.

TOC Europe 2020, Ahoy RotterdamTOC Europe is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor specialisten die werkzaam zijn bij havens, terminals, rederijen, 3PL's en verladers. Door de jaren heen TOC een sterke reputatie opgebouwd als het vertrouwde evenement waarbij honderden leveranciers van haven- en terminal technologieën de laatste producten en diensten tonen aan professionals uit de branche. 

In 2020 is de Ahoy in Rotterdam van 09 t/m 11 juni drie dagen lang gastheer voor de TOC Europe.

 

GreenTech 2020, Rai AmsterdamDe GreenTech is het jaarlijkse must-attend evenement voor alle professionals die betrokken zijn in de tuinbouw technologie.
De exposanten die aan de GreenTech deelnemen hebben hun focus op de vroege stadia van de tuinbouwketen en productieproblemen die relevant zijn voor de telers en presenteren tijdens de beurs hun producten en diensten zoals Greenhouse-constructies, Biobased producten en oplossingen voor klimaat beheersing en gewasbescherming,

De GreenTech 2020 vindt plaats van 08 juni tot en met 10 juni 2020 in de RAI Amsterdam.

Drupa 2020, Messe DüsseldorfDrupa is uniek: In grootte, in aanbod én in grootse attractiviteit. Het belangrijkste internationale evenement in de industrie biedt een exclusief 11-daags platform voor innovatieve print- en cross-mediaoplossingen, toekomstige technologieën en industriële applicaties.
De print & media industrie verandert. Nieuwe technologieën ontwikkelen zich en met de hoofdonderwerpen print, functional printing, packaging production, multichannel, 3D printing en green printing, speelt Drupa in op deze veranderingen en boort nieuwe doelgroepen aan met state-of-the-art technologieën en nieuwe oplossingen.
Drupa wordt van 16 t/m 26 Juni gehouden in de Messe Düsseldorf

 

GamesCom, KeulenDe Gamescom in Keulen wordt beschouwd als de grootste computer-, video- en role-playing game en exposities van randapparatuur in de wereld. Naar schatting zullen meer dan 350.000 bezoekers deelnemen aan de volgende editie. Gamescom 2019 vindt plaats tussen 26 en 29 augustus. In de acht zalen van de Messe Keulen hebben bezoekers toegang tot een entertainment-, fanshop- en zakenwijk.

Bijna 900 exposanten hebben hun deelname aan gamescom bevestigd. Samen met toonaangevende game-studio's en grote namen als Blizzard en ActiVision presenteren kleinere indie-game- en technologieontwikkelaars van over de hele wereld hun innovaties.

ONS 2020, Stavanger NoorwegenAl meer dan 40 jaar is Offshore Northern Seas (ONS) het internationale energie-evenement en een unieke ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is in de hele energiesector. Sinds de lancering in 1974 wordt het tweejaarlijkse evenement gehouden in Stavanger, Noorwegen.

Tijdens de ONS verzamelt de internationale energie-industrie zich om te netwerken en zaken te doen. In 2018 trok de beurs 1.245 exposerende bedrijven uit 37 landen en bezochten een indrukwekkende aantal van 68.174 mensen de ONS.

De ONS wordt in 2020 gehouden van 31 Augustus t/m 03 September.

50Plus Beurs 2020, Jaarbeurs UtrechtMet ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. De 50PlusBeurs biedt 50.000 m² informatie, amusement en voordeel. Ruim 600 standshouders presenteren zich van 15 t/m 19 september in 6 beurshallen van de Jaarbeurs Utrecht met workshops, lezingen en presentaties.

Gastvrij Rotterdam 2020, Ahoy Rotterdam"De grootste regionale vakbeurs in Nederland voor de marktleiders en toonaangevende leveranciers in de horeca"

Gastvrij Rotterdam is de gastvrijheidsbeurs voor ambitieuze cateringprofessionals en biedt ondernemers en managers in de sector een hoogwaardig gastronomisch platform met een compleet assortiment producten en diensten voor hun eigen bedrijfsvoering. Het wordt opnieuw gewijd aan culinaire verrassingen, innovatieve food- en non-foodproducten en oplossingen voor de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van exposanten, een verscheidenheid aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, meesters van wijn en topgastronomischen.

De Gastvrij Rotterdam wordt gehouden van 21 t/m 23 september in de Ahoy Rotterdam.

 

IFA Berlin 2020, Messe BerlinIFA Berlin 2020 is een handelsbeurs voor consumentenelektronica die eenmaal per jaar in Berlijn, Duitsland, wordt gehouden. De vorige editie van de show in 2019 bracht meer dan 240.000 professionele bezoekers samen wat de expo tot een sleutelevenement op het gebied van technische consumentengoederen maakt.

Tijdens de editie van 2019 presenteerde meer dan 1.800 exposanten uit meer dan 50 landen hun producten op een beursterrein van 20.000 vierkante meter. De IFA is de laatste jaren uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor kopers, retailers en experts uit de industrie, waar ze de kans krijgen om de nieuwste producten te bekijken.

IFA Berlin 2020 loopt van 4 t/m 9 september in de Messe Berlijn.

IBC 2020, Rai AmsterdamDe International Broadcasting Convention, beter bekend als de IBC, is een jaarlijks evenement dat een presentatie- en ontmoetingsplatform biedt voor professionals in de elektronische media- en entertainmenttechnologie. De IBC omvat een beurs en een conferentie die beide het hele spectrum van de digitale industrie beslaan.
De IBC vindt plaats van 11 t/m 15 september in en op het Amsterdam RAI-terrein. 

De IBC beurs verspreidt zich over het volledige gebied van 87.000 vierkante meter van de Amsterdam RAI en is de showcase van de nieuwste innovaties in de sector van meer dan 1700 exposerende bedrijven.

Installatie Vakbeurs 2020, Evenementenhal HardenbergAl meer dan 20 jaar komen installatieprofessionals naar Hardenberg om de nieuwste ontwikkelingen en producten te ontdekken tijdens Installatie Vakbeurs. Naast deze hoofdreden komen bezoekers ook echt om te netwerken. Voor u de perfecte manier om uzelf aan uw doelgroep te presenteren in een ontspannen en ongedwongen setting.

De ontwikkelingen in de installatiesector gaan snel. Volgens veel professionals zelfs razendsnel. Installatie Vakbeurs is een platform waar alle belangrijke ontwikkelingen gepresenteerd worden. Een belangrijke marktontwikkeling waar de beurs op inspeelt is de versmelting tussen de E- en W-installatie. Daarom vindt Installatie Vakbeurs tegelijkertijd met Elektro Vakbeurs plaats.

Als exposant van Installatie Vakbeurs 2020 heeft u de mogelijkheid om op één dag zowel de W-installateur als de E-installateur te ontmoeten! Het is ook mogelijk om u te presenteren op het E+W installatie platform, het centrale gedeelte van beide beurzen wat zowel bij Installatie Vakbeurs als Elektro Vakbeurs hoort.

 

W.O.T.S. 2020, Jaarbeurs UtrechtWoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk het Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Door het samenvoegen van de drie beurzen ontstaan er vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

De WoTS 2020 wordt georganiseerd van 29 september t/m 2 oktober in de hallen 7 t/m 11 van de Jaarbeurs Utrecht

 

 

Automechanika 2020, Messe FrankfurtDe Automechanika in Frankfurt am Main is ‘s werelds leidende vakbeurs voor de Automotive industrie. Automechanika biedt u een uniek spectrum van productgroepen als auto-onderdelen, wasserijen, werkplaats en tankstation producten, IT producten en services, accessoires en tuning.

De beurs wordt begeleid door een grote variëteit aan hoogwaardige special shows, lezingen en workshops.
Automechanika is ongeëvenaard in grootte en intentionaliteit. Ongeveer 50% van de vakbezoekers en 80% van de exposanten van het afgelopen evenement kwamen van buiten Duitsland.

Binnen de automotive segmenten carwash, tankstation equipment, autoschade- en autopoets worden de belangrijkste noviteiten altijd op deze beurs gepresenteerd.

Automechanika 2020 vindt plaats van 8 tot en met 12 september.

 

 

SMM 2020, Messe HamburgSMM behoeft eigenlijk geen uitleg. Deze beurs is de meest toonaangevende maritieme vakbeurs wereldwijd en dus ideaal voor het presenteren van je maritieme innovaties en technologie. De vorige editie trok meer dan 2.200 exposanten en ruim 50.000 bezoekers en de editie voor 2020 zal dit, naar verwachting, ruimschoots overtreffen.

De SMM 2020 wordt van 8 t/m 11 september gehouden in de Messe Hamburg

 

 

Sial 2020, Nord Villepinte ParijsDe SIAL PARIS is natuurlijk de bekendste vakbeurs voor de internationale voedingsmiddelen branche, tijdens de SIAL PARIS worden de laatste innovaties op het gebied van voedingsmiddelen en dranken getoond.

De afgelopen editie in oktober 2018 trok een recordaantal van 7200 exposanten en 310.000 bezoekers. Ook het aantal Nederlandse deelnemers was groter dan ooit (bijna 200), Nederland was hiermee vijfde op de ranglijst van deelnemende landen. Ook op bezoekersgebied spreekt Nederland een belangrijk woordje mee met een vierde plaats op de internationale ranglijst.

De volgende editie vindt plaats van 18 t/m 22 oktober 2020 in Paris Nord Villepinte - Parijs

 

BBB 2020, MECC MaastrichtBBB Maastricht: het driedaagse horecaevent in MECC Maastricht vindt plaats van maandag 5 oktober tot en met woensdag 7 oktober. Horecaprofessionals kunnen hier netwerken, kennis delen en zaken doen op de 66ste editie van de horecavakbeurs.

Vorig jaar trok de BBB bijna 15.000 horecaprofessionals uit Nederland, België en Duitsland naar MECC Maastricht. De ruim 400 exposanten, die samen alle horecasegmenten vertegenwoordigden, waren zeer tevreden met de opkomst en de kwaliteit van de bezoekers. Een groot deel heeft hun vertrouwen in de organisatie uitgesproken en bevestigd door al een plek te reserveren voor BBB Maastricht 2020.

Offshore Energy 2020, Rai AmsterdamOffshore Energy Exhibition & Conference 2020 is Europa’s grootste offshore energie event. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 600 exposanten hun producten en diensten aan meer dan 12.000 bezoekers met zo’n 90 nationaliteiten. ‘s Werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie zijn op 27 en 28 oktober aanwezig in de Amsterdam RAI.

Infosecurity 2019, Jaarbeurs UtrechtInfosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.

Op 28 en 29 oktober  zullen wederom de deuren van de Jaarbeurs Utrecht geopend zijn voor de Infosecurity.nl. Tijdens de beurs vindt u de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Naast de vakbeurs is er dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies.

Net als in 2019 vormt Infosecurity.nl in 2020 wederom een beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo.

Eurotier 2020, HannoverEuroTier is het topevenement voor veeteelt en verdiept zich in actuele thema’s en trends, aangepaste oplossingen en strategieën, en innovaties voor de moderne veeteelt. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om contact te leggen met toonaangevende internationale specialisten in uw vakgebied.

Met bijna 2.400 exposanten en meer dan 240.000 vierkante meter vloeroppervlak biedt deze beurs de bezoekers een uitgebreid overzicht van innovatieve technologieën, diensten en genetica voor rundvee, pluimvee, aquacultuur en schapen- en geitenhouderijen.

Dit veelomvattende 4-daags evenement heeft in het verleden ongeveer 160.000 bezoekers getrokken, waaronder 30.000 uit meer dan 100 verschillende landen. Brancheprofessionals van over de hele wereld ontmoeten elkaar tussen 17 en 20 november in Hannover.

 

MetsTrade, Rai AmsterdamDe METSTRADE Show is het vlaggenschip van METSTRADE, het meest toonaangevende platform ter wereld voor professionals in de bedrijfstak voor scheepsuitrusting en -toebehoren.

De METSTRADE Show biedt conferenties, evenementen en drie paviljoens toegspitst op specifieke segmenten: het SuperYacht Pavilion (SYP), het Marina & Yard Pavilion (MYP) en het Construction Material Pavilion (CMP).

Vorig jaar bezochten meer dan 16.000 bezoekers uit 115 verschillende landen de METSTRADE en gaven de beurs een 8.4 als gemiddeld cijfer.

 

Interpom 2020, KortrijkINTERPOM is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

INTERPOM presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de aardappelsector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten.

De laatste editie ontving niet minder dan 326 exposanten uit 15 landen en 19.508 bezoekers uit 49 landen.
De verwachting is dat deze cijfers tussen 22 en 24 november ruimschoots worden verbroken in de Expo Kortrijk tijdens de 2020 editie van INTERPOM

 

Masters of LXRY, Rai AmsterdamIn December staat de Rai Amsterdam weer in het teken van de meest luxueuze beurs ter wereld, de Masters of LXRY

De Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van het premium lifestyle segment. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar. Het is dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen.

HI Europe & Ni 2020Food Ingredients Europe (ook bekend als Fi Europe) is al sinds 1986 één van ’s-Werelds belangrijkste beurs voor de voedingsindustrie. In 2020 wordt Fi Europe gehouden in Frankfurt, samen met Natural ingredients (Ni) en Health ingredients (Hi). Fi Europe & Ni & Hi 2020 loopt van 1 tot en met 3 december.en zal meer dan 1400 exposanten en 20.000 professionele bezoekers trekken tijdens de 3 beursdagen.

 

 

 

Agenda

Gaat u deelnemen aan een beurs en bent u benieuwd wat Dekoteam voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op met ons team.
Of bel ons direct met uw vraag:

+31 (0)35 7200201

Stuur direct een vraag via Whatsapp:

+31 (0)6 52 734 834