Beursstand pagina: Agenda
Bouwen van een Agenda beurs stand.

Ieder jaar worden er wereldwijd ca. 16.000 (vak-)beurzen georganiseerd waarvan naar schatting 2.300 in Europa. Uiteraard is het voor ons onmogelijk om op iedere beurs aanwezig te zijn, daarom laten wij in onze agenda een selectie van binnen- en buitenlandse beurzen zien waarop wij wel werkzaam zullen zijn.
Voor meer informatie klikt u op de maand en vervolgens op de desbetreffende beurs.

Mocht de beurs waaraan u gaat deelnemen niet in onze beurzenagenda staan, dan betekend dat niet dat wij daar niet werkzaam zullen zijn. Wilt u weten of wij op uw beurs aanwezig zijn neem dan contact met ons op via ons contactformulier, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

 

Vakbeurs Facilitair, JaarbeursDrie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 21 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

De beurs richt zich met facilitair management en gebouwbeheer op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.

Infratech, Ahoy RotterdamInfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.
Met 637 exposanten en 21.017 bezoekers was InfraTech 2017 groter dan ooit. De belangrijkste vakbeurs voor de infrasector toont daarmee aan een uiterst nauwkeurige graadmeter te zijn voor de ontwikkelingen in de markt. Er zijn ruim 200.000 contactmomenten geweest tussen exposanten en bezoekers, die ook tal van bijeenkomsten, debatten en presentaties hebben bijgewoond.

De InfraTech wordt van 15 t/m 18 januari gehouden in de Ahoy Rotterdam.

ISM, Messe KeulenISM is het grootste platform voor de snoep- en snacksindustrie.
De jaarlijkse beurs wordt, samen met de ProSweets, gehouden in de Messe Keulen.
Tijdens de 2019 editie, die wordt gehouden van 27 t/m 30 januari, zullen 1.600 bedrijven zich presenteren aan de ruim 40.000 professionals uit meer dan 140 landen.

Horecava, Rai AmsterdamHorecava is 4 dagen lang het prestigieuze platform voor en door de foodservice industrie. Bijna 63.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 50.000 m2 beursvloer van Horecava.

Horecava 2019, wordt gehouden in Amsterdam RAI van 7 tot en met 10 januari.

Vakantiebeurs, Jaarbeurs UtrechtDe Vakantiebeurs vindt iedere januari plaats in de Jaarbeurs Utrecht en informeert en inspireert de bezoeker tijdens oneindig veel workshops en presentaties.
Het event is als een parasol waar alle vakantiespecialismen en -typen te vinden te zijn. De laatste veranderingen die plaatsvinden in de reissector worden van 9 t/m 13 januari door 1.100 exposanten getoond in de Jaarbeurs.

NOT, Jaarbeurs UtrechtDe Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. Bekijk de nieuwste materialen, neem deel aan één van de workshops en ervaar nieuwe innovaties tijdens één van de vele demonstraties en doe nieuwe kennis op tijdens diverse lezingen in de Onderwijsacademie. Naast een compleet aanbod aan exposanten vind je op de NOT diverse pleinen en straten met elk een eigen thema. Van Startersatelier tot de Bloggerstraat. Van de Beste innovatieroutes tot de Onderwijs Mancave.

De NOT wordt van 22 t/m 26 januari georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.

Sirha, EurExpo LyonSIRHA is één van de belangrijkste vakbeurzen voor de wereldwijde horeca- en cateringsector. Een verbazingwekkend aantal van 189.000 bezoekers en iets meer dan 3.000 exposanten woonden de laatste editie in 2017 bij. SIRHA 2019 loopt van 26 tot 30 januari in de Eurexpo Lyon.

Fruit Logistica 2019, Messe BerlinDe FRUIT LOGISTICA is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2018 waren meer dan 2.890 exposanten uit 84 landen present. 70.000 vak bezoekers uit meer dan 130 landen bezochten de grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel. Tijdens de beurs werden ruimt 25 wereldpremières gepresenteerd.

Op de FRUIT LOGISTICA vindt u de producenten, handelaren en telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven, marketingorganisaties etc. In de speciale machinehallen vindt u de producenten van verpakkingsmachines, opslag, transport, warehousing evenals IT-systemen.

De FRUIT LOGISTICA zal van 6 t/m 8 februari gehouden worden in de Messe Berlin.

MWC, Fira Gran Via BarcelonaMWC 19 (Voorheen het Mobile World Congress genoemd) is de meest belangrijke mobiele technologiebeurs ter wereld. Het congres vertegenwoordigt de hele sector in vier actievolle dagen. De komende editie van MWC vindt plaats op twee locaties in Barcelona - Fira Gran Via en Fira Montjuïc, van 25 februari tot en met 28 februari. De organisatoren verwachten dat meer dan 100.000 handelsbezoekers en 2.200 exposanten aanwezig zullen zijn.

ISE 2019, Rai AmsterdamIntegrated Systems Europe of ISE is de grootste internationale vakbeurs voor professionele AV en elektronische systeemintegratie. Met een recordresultaat van bezoekers van meer dan 59.000 en meer dan 950 exposanten is de ISE een vakbeurs voor kleine en grote bedrijven. Tijdens de beurs zullen veel industriële leiders de nieuwste technologieën en hun kennis van de industrie laten zien.

De ISE 2019 wordt gehouden in de Rai Amsterdam van 5 t/m 8 februari. 

Bouwbeurs 2019, Jaarbeurs UtrechtElke twee jaar in februari ontvangen ruim 600 exposanten zo'n 75.000 vakbezoekers in Utrecht. De BouwBeurs is hiermee de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Hier tonen fabrikanten en toeleveranciers de oplossingen voor de bouwprojecten van vandaag en de innovaties van morgen. De BouwBeurs is van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ambiente 2019, Messe FrankfurtAmbiente is ‘s werelds grootste consumentengoederen vakbeurs

Ambiente bestaat uit drie internationaal toonaangevende vakbeurzen, namelijk Dining, Giving en Living.

Dining: De toonaangevende beurs Dining zet al het nieuws en de innovaties overzichtelijk voor u op tafel. De selectie op de twee op zichzelf staande beurzen voor Kitchen en Houseware heeft voor elke smaak iets in huis. Ontdek de Kitchen Trends, een groeiend segment. En zorg dat u de grote hoeveelheid aan creatieve productideeën op de afdeling Table niet mist. Onderga dat internationale spectrum, dat in zijn breedte en diepte uniek is. Geniet van die veelzijdigheid. En bestel al die zaken waar uw klanten meteen enthousiast over zullen zijn.

Giving: Maak de wensen van uw klanten waar. En laat u verrassen door de vele kansen voor uw omzet. Op de toonaangevende beurs Giving komt de hele wereld van het schenken en lifestyle naar u toe, met producten voor kinderen maar ook met echte, modieuze sieraden. De indrukwekkende veelzijdigheid wordt voor elke stijl apart gepresenteerd: van emotioneel via modern en hoogwaardig tot trendy en gefocust op design. Aanlokkelijk of niet?

Living: Volledig ingericht op uw vereisten – op de toonaangevende beurs Living vindt u al het nieuws van het internationale Interior Design. Of het nu gaat om de pure emotie rond het wonen, binnen en buiten, om concepten voor een inrichting op niveau, sfeervolle accessoires en ideeën voor de aankleding, of om het design op de afdeling Loft: u zult zich er thuis voelen. Want hier bent u omgeven door een veelheid aan ideeën die zo sprankelend zijn dat ze u – en uw zaak – vleugels zullen geven.

De volgende Ambiente vindt plaats van 8 tot en met 12 februari 2019.
 

Motorbeurs, Jaarbeurs UtrechtMOTORbeurs Utrecht is de jaarlijkse start van het nieuwe motorseizoen waar bijna 98.000 motorliefhebbers zich laten inspireren om er ook in het nieuwe jaar weer op uit te trekken met hun motorfiets. De formule van dit event is een unieke mix van het nieuws van fabrikanten, de directe verkoop door dealers en het entertainment in combinatie met de horecafaciliteiten.

MOTORbeurs Utrecht is een vierdaagse evenement wat in de Jaarbeurs gehouden wordt van 14 t/m 17 februari 2019.

Duurzaam Verwarmd 2019, Expo HaarlemmermeerDuurzaam Verwarmd word gehouden op 20 en 21 maart in de Expo Haarlemmermeer. De vakbeurs geeft antwoord op alle vragen over duurzaam verwarmen. De behoefte aan kennis en aan deskundig en onafhankelijk advies is groot. Tijdens de 2de editie van de vakbeurs spreekt de bezoeker met specialisten, innovators en voorlopers op het gebied van duurzame installatietechnieken, warmtenetten, geothermie en beschikbare subsidies.

Bezoekers kunnen gebruik maken van tientallen gratis seminars en onafhankelijk advies. Ruim 80 gespecialiseerde bedrijven presenteren hun nieuwe producten.

RailTech 2019, Jaarbeurs Utrecht

RailTech Europe is een groot driedaags evenement voor de hele spoorsector. Het wordt georganiseerd door ProMedia Europoint in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen (NS), Nederlandse infrastructuurbeheerder (ProRail) en brancheorganisaties Holland Rail Industry, Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en kennisplatform Railforum. RailTech Europe 2019 biedt naast de expo een internationaal conferentieprogramma, diverse workshops, een Rail Carrière Dag, Start Up Fest en diverse Innovation Awards. Ook zijn er live demonstraties, waarbij nieuwe technieken worden getoond op het gebied van infrastructuur, treinonderhoud en rollend materieel.

Tijdens RailTech Europe 2019 worden er meer dan 7.500 internationale spoor professionals verwacht. De ultieme gelegenheid om onder andere inspiratie en kennis op te doen en te netwerken.
De RailTech Europe 2019 wordt van 26 t/m 28 maart gehouden in de Jaarbeurs Utrecht

Voor meer informatie klik hier

ZorgTotaal, Jaarbeurs Utrecht

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment voor zorgprofessionals. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs met een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties.Tijdens de Zorgtotaal tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Zorgtotaal wordt van 12 t/m 14 maart 2019 gelijktijdig georganiseerd met de Zorg & ICT in de Jaarbeurs Utrecht.

Voor meer informatie klik hier

Zorg & ICT, Jaarbeurs UtrechtZorg & ICT staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

De Zorg & ICT wordt gehouden van 12 tot 14 Maart 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Aqua NL Vakbeurs, Evenementenhal GorinchemOp 19, 20 & 21 maart 2019 vindt de dertiende editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren en demonstreren aan ruim 9.500 waterprofessionals. 
In 2019 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd.

Infosecurity Belgium, Brussels ExpoInfosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.
Op 20 en 21 maart 2019 vindt de bezoeker in de Brussels EXPO de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche.
In 2019 vormt Infosecurity.be weer een beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo.

Voor meer informatie klik hier

Hannover Messe 2019, Messe HannoverIeder jaar reizen in april zo'n 200.000 internationale vakbezoekers af naar Hannover om de Hannover Messe te bezoeken. En dit doet men zeker niet voor niets, de Hannover Messe is de grootste en belangrijkste industriële vakbeurs ter wereld. Hannover is uitgegroeid tot de internationale hotspot voor onderwerpen als Industrie 4.0, energie efficiëntie en smart grids. Ieder jaar komen er nieuwe trends aan het licht, zoals, smart services, 3D printing en collaborative robots. Duizenden journalisten en bloggers rapporteren uit de hele wereld over de nieuwste trends en ontwikkelingen getoond op de Hannover Messe.
De Hannover Messe wordt van 1 t/m 5 april gehouden.

Voor meer informatie klik hier

Prolight+Sound 2019, Messe FrankfurtProlight+Sound is de grootste internationale vakbeurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment.

Vier dagen lang is Frankfurt de ontmoetingsplek voor exposanten, vakbezoekers en professionele gebruikers van over de gehele wereld. In tegenstelling tot andere vakbeurzen voor de eventbranche biedt Prolight+Sound een geheel omvattend productoverzicht. De beurs is onderverdeeld in de productgroepen audio technology, lighting technology, communication technology, theatre and stage technology, media technology, video communications and systems integration. De hoge internationaliteitsgraad en het uitgebreide spectrum aan producten en services zijn de sleutelfactoren achter het succes van de beurs.

Prolight+Sound vindt gelijktijdig plaats met Musikmesse, de grootste internationale vakbeurs voor muziekinstrumenten, muzieksoftware en computer hardware, bladmuziek en toebehoren.
De volgende Prolight+Sound vindt plaats in 2-5 april 2019.

Voor meer informatie klik hier

Beauty Trade Special 2019, Jaarbeurs Utrecht

Actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, de meest aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers en gelijkgestemde collega’s uit binnen- en buitenland ontmoeten: dit komt allemaal samen op Beauty Trade special. Op 6, 7 en 8 april strijkt dit jaarlijkse vakevent voor beautyprofessionals uit de Benelux weer neer in de Jaarbeurs in Utrecht.

Met een kleine vijftienduizend bezoekende beautyprofessionals, 170 vooraanstaande exposanten en een waardering van 4,5 sterren op Facebook was Beauty Trade special vorig jaar een uniek evenement waar iedereen met een uitsteken gevoel op terugkijkt. Beauty Trade special verwacht dat succes dit jaar te overtreffen.

Bauma 2019, Messe MunchenDe Bauma is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor bouwmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen, bouwtechniek, componenten en hijs- en hefwerktuigen. Iedereen die deze beurs heeft bezocht zal het beamen: deze beurs laat met haar omvang en de manier waarop alle exposanten uitpakken een onuitwisbare indruk achter. 
In 2016 brak de Bauma alle records met 3.425 exposanten uit 58 landen en 583.736 bezoekers uit meer dan 219 landen.
De Bauma vindt plaats op een ruimte van 605.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, wat deze beurs tot de grootste ter wereld maakt.

De Bauma vindt van 8 t/m 14 april 2019 voor de 32ste keer plaats.

Voor meer informatie klik hier

Zoomark 2019, Bolognafiere BolognaZoomark International, georganiseerd door Bolognafiere, is de belangrijkste vakbeurs voor de Europese petcare-industrie in de oneven jaren. De volgende editie zal plaats vinden van maandag 6 mei tot en met donderdag 9 mei. Dit betekent dus dat de beurs niet langer deels in het weekend zal worden georganiseerd zoals in het verleden het geval was. Op die manier wil de organisatie de Italiaanse en buitenlandse bezoekers de kans geven om hun beursbezoek af te stemmen op de dag van hun voorkeur.

Daarnaast liet Zoomark International weten dat ze tijdens de volgende editie nieuwe hallen in gebruik zal nemen en dat de beursoppervlakte tevens wordt vergroot. Op die manier wil de beurs de professionals uit de huisdierbenodigdhedenbranche een nog hogere service aanbieden en bovendien inspelen op de groeiende vraag naar standruimte. Zoomark International 2019 zal in totaal meer dan 53.000 m² beursoppervlakte beslaan. Bovendien gebruikt de beurs niet enkel meer hal 28, maar ook de gloednieuwe hallen 29 en 30.

PLMA 2019, Rai AmsterdamDe komende editie van PLMA's "World of Private Label" vakbeurs vindt plaats van 21 tot 22 mei in de Amsterdam RAI. Het internationale evenement brengt fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandelaren, detailhandelaren en andere professionals uit de private label sector samen.

Meer dan 12.000 bezoekers zullen de PLMA 2019 bezoeken voor het verkennen van de verscheidenheid aan producten die worden getoond door 2.500 exposanten, waaronder 60 regionale en internationale paviljoens.

Voor meer informatie klik hier

Seafood Expo Global 2019, Brussels ExpoVan 7 t/m 9 mei vindt de Seafood Expo Global 2019 in Brussel weer plaats.

Seafood Expo & Processing Global is het grootste seafood evenement ter wereld. Het evenement trekt meer dan 25.800 kopers en leveranciers van vers, bevroren, verpakt en waarde toevoegende visproducten, apparatuur en diensten. Deelnemers uit 150 landen reizen er heen om zaken te doen op de expositie. Geen enkel ander evenement in de wereld biedt zeevruchten professionals directe toegang tot gekwalificeerde kopers en leveranciers van over de hele wereld actief in alle aspecten van de visserij-industrie.

Voor meer informatie klik hier

 

Op 7, 8 en 9 mei 2019 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem. Maritime Industry 2019, Evenementenhal Gorinchem
Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Kortom, als exposant bereikt u een grote en volledige doelgroep maar kunt u ook direct op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Provada 2019, Rai AmsterdamPROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer.

Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken van 4 juni tot en met 6 juni 2019 de PROVADA in de Amsterdam RAI voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland, aldus een bericht op de website van de Provada.

Voor meer informatie klik hier

Anga Com 2019, Messe KeulenANGA COM is de jaarlijkse beurs en conferentie voor de communicatie en telecommunicatie-industrie. ANGA COM 2019 wordt van 4 t/m 6 juni in de Messe Keulen, Duitsland georganiseerd.

Vorig jaar deelde de 450 exposanten uit 35 verschillende landen hun diensten en expertise met de ruim 17.000 netwerkbeheerders, content providers, systeemintegratoren en consultants die de ANGA COM bezochten.

TOC Europe 2019TOC Europe is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor specialisten die werkzaam zijn bij havens, terminals, rederijen, 3PL's en verladers. Door de jaren heen TOC een sterke reputatie opgebouwd als het vertrouwde evenement waarbij honderden leveranciers van haven- en terminal technologieën de laatste producten en diensten tonen aan professionals uit de branche. 

In 2019 is de Ahoy in Rotterdam van 18 t/m 20 juni drie dagen lang gastheer voor de TOC Europe.

 

GreenTech 2019, Rai AmsterdamDe GreenTech is het jaarlijkse must-attend evenement voor alle professionals die betrokken zijn in de tuinbouw technologie.
De exposanten die aan de GreenTech deelnemen hebben hun focus op de vroege stadia van de tuinbouwketen en productieproblemen die relevant zijn voor de telers en presenteren tijdens de beurs hun producten en diensten zoals Greenhouse-constructies, Biobased producten en oplossingen voor klimaat beheersing en gewasbescherming,

De GreenTech 2019 vindt plaats van 11 juni tot en met 13 juni 2019 in de RAI Amsterdam.

Voor meer informatie klik hier

GamesCom, KeulenDe Gamescom in Keulen wordt beschouwd als de grootste computer-, video- en role-playing game en exposities van randapparatuur in de wereld. Naar schatting zullen meer dan 350.000 bezoekers deelnemen aan de volgende editie. Gamescom 2019 vindt plaats tussen 20 en 24 augustus. In de acht zalen van de Messe Keulen hebben bezoekers toegang tot een entertainment-, fanshop- en zakenwijk.

Bijna 900 exposanten hebben hun deelname aan gamescom bevestigd. Samen met toonaangevende game-studio's en grote namen als Blizzard en ActiVision presenteren kleinere indie-game- en technologieontwikkelaars van over de hele wereld hun innovaties.

50Plus Beurs 2019, Jaarbeurs UtrechtMet ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. De 50PlusBeurs biedt 50.000 m² informatie, amusement en voordeel. Ruim 600 standshouders presenteren zich van 17 t/m 21 september in 6 beurshallen van de Jaarbeurs Utrecht met workshops, lezingen en presentaties.

Gastvrij Rotterdam 2019, Ahoy Rotterdam"De grootste regionale vakbeurs in Nederland voor de marktleiders en toonaangevende leveranciers in de horeca"

Gastvrij Rotterdam is de gastvrijheidsbeurs voor ambitieuze cateringprofessionals en biedt ondernemers en managers in de sector een hoogwaardig gastronomisch platform met een compleet assortiment producten en diensten voor hun eigen bedrijfsvoering. Het wordt opnieuw gewijd aan culinaire verrassingen, innovatieve food- en non-foodproducten en oplossingen voor de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van exposanten, een verscheidenheid aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, meesters van wijn en topgastronomischen.

De Gastvrij Rotterdam wordt gehouden tussen 23 en 25 september in de Ahoy Rotterdam.

 

Voor meer informatie klik hier

IFA Berlin 2019, Messe BerlinIFA Berlin 2019 is een handelsbeurs voor consumentenelektronica die eenmaal per jaar in Berlijn, Duitsland, wordt gehouden. De vorige editie van de show in 2018 bracht meer dan 240.000 professionele bezoekers samen wat de expo tot een sleutelevenement op het gebied van technische consumentengoederen maakt.

Tijdens de editie van 2018 presenteerde meer dan 1.800 exposanten uit meer dan 50 landen hun producten op een beursterrein van 20.000 vierkante meter. De IFA is de laatste jaren uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor kopers, retailers en experts uit de industrie, waar ze de kans krijgen om de nieuwste producten te bekijken.

IFA Berlin 2019 loopt van 6 tot 11 september in de Messe Berlijn.

 

Voor meer informatie klik hier

IBC 2019, Rai AmsterdamDe International Broadcasting Convention, beter bekend als de IBC, is een jaarlijks evenement dat een presentatie- en ontmoetingsplatform biedt voor professionals in de elektronische media- en entertainmenttechnologie. De IBC omvat een beurs en een conferentie die beide het hele spectrum van de digitale industrie beslaan.
De IBC vindt plaats van 13 tot 17 september in en op het Amsterdam RAI-terrein. De conferentie loopt van 12 tot 16 september op dezelfde locatie.

De IBC beurs verspreidt zich over het volledige gebied van 87.000 vierkante meter van de Amsterdam RAI en is de showcase van de nieuwste innovaties in de sector van meer dan 1700 exposerende bedrijven.

 

Voor meer informatie klik hier

Installatie Vakbeurs 2019, Evenementenhal HardenbergAl meer dan 20 jaar komen installatieprofessionals naar Hardenberg om de nieuwste ontwikkelingen en producten te ontdekken tijdens Installatie Vakbeurs. Naast deze hoofdreden komen bezoekers ook echt om te netwerken. Voor u de perfecte manier om uzelf aan uw doelgroep te presenteren in een ontspannen en ongedwongen setting.

De ontwikkelingen in de installatiesector gaan snel. Volgens veel professionals zelfs razendsnel. Installatie Vakbeurs is een platform waar alle belangrijke ontwikkelingen gepresenteerd worden. Een belangrijke marktontwikkeling waar de beurs op inspeelt is de versmelting tussen de E- en W-installatie. Daarom vindt Installatie Vakbeurs tegelijkertijd met Elektro Vakbeurs plaats.

Als exposant van Installatie Vakbeurs 2019 heeft u de mogelijkheid om op één dag zowel de W-installateur als de E-installateur te ontmoeten! Het is ook mogelijk om u te presenteren op het E+W installatie platform, het centrale gedeelte van beide beurzen wat zowel bij Installatie Vakbeurs als Elektro Vakbeurs hoort.

Voor meer informatie klik hier

 

Anuga 2019, Messe KeulenAnuga - de Allgemeine Nahrungs- und Genussmittel-Ausstellung ("Algemene beurs voor levensmiddelen en dranken") - is één van de grootste vakbeurzen voor de horeca, de detailhandel en de handel. Met een bijna honderd jaar durende traditie heeft Anuga bewezen een belangrijk onderdeel van de voedingsindustrie te zijn. De beurs bezet de 11 zalen van de Messe Keulen - een totale tentoonstellingsruimte van meer dan 280.000 vierkante meter. In deze ruimte presenteren bedrijven uit 107 landen, die verschillende sectoren vertegenwoordigen, hun producten en diensten in 10 categorieën

De Anuga 2019 loopt van 5 tot 9 oktober 2019 in de Messe Keulen.

 

Voor meer informatie klik hier

K-Fair 2019, Messe DusseldorfK-Fair 2019, de internationale vakbeurs voor kunststoffen en rubber, verzamelt opnieuw alle leiders in de sector van 16 tot 23 oktober 2019 in Messe Düsseldorf. De organisatoren verwachten meer dan 230.000 bezoekers uit meer dan 160 landen en meer dan 3200 exposanten uit 60 landen.

K-fair 2019 wordt om de drie jaar gehouden en wordt beschouwd als de belangrijkste vakbeurs voor de industrie. De focus van de komende editie van de beurs is resource- en energie-efficiëntie vanuit ecologisch en economisch oogpunt. Probleemoplossingen, hernieuwbare grondstoffen, nano-schaal deeltjes geïnfundeerde kunststoffen en rubbers, glasvezeltechnologieën zullen in 2019 onder de aandacht worden gebracht.

 

Voor meer informatie klik hier

BBB 2019, Mecc MaastrichtBBB Maastricht: het driedaagse horecaevent in MECC Maastricht vindt plaats van maandag 7 oktober tot en met woensdag 9 oktober. Horecaprofessionals kunnen hier netwerken, kennis delen en zaken doen op de 65ste editie van de horecavakbeurs.

Vorig jaar trok de BBB bijna 15.000 horecaprofessionals uit Nederland, België en Duitsland naar MECC Maastricht. De ruim 400 exposanten, die samen alle horecasegmenten vertegenwoordigden, waren zeer tevreden met de opkomst en de kwaliteit van de bezoekers. Een groot deel heeft hun vertrouwen in de organisatie uitgesproken en bevestigd door al een plek te reserveren voor BBB Maastricht 2019.

Offshore Energy 2019, Rai AmsterdamOffshore Energy Exhibition & Conference 2019 is Europa’s grootste offshore energie event. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 600 exposanten hun producten en diensten aan meer dan 12.000 bezoekers met zo’n 90 nationaliteiten. ‘s Werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie zijn op 8 en 9 oktober aanwezig in de Amsterdam RAI.

VT Wonen & Design beurs 2019, RAI AmsterdamVan 1 tot en met 6 oktober 2019 verandert de Amsterdam RAI in een woonparadijs tijdens de editie van de VT Wonen & Design Beurs.
Ruim 300 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken.
Aan inspiratie geen gebrek. Iedere dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, interieuradviessessies en presentaties. Bezoekers kunnen de laatste interieurtrends zien in uiteenlopende woonstijlen.

Infosecurity 2019, Jaarbeurs UtrechtInfosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.

Op 30 en 31 oktober  zullen wederom de deuren van de Jaarbeurs Utrecht geopend zijn voor de Infosecurity.nl. Tijdens de beurs vindt u de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Naast de vakbeurs is er dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies.

Net als in 2018 vormt Infosecurity.nl in 2019 wederom een beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo.

 

Voor meer informatie klik hier

Aquatech Amsterdam 2019, Rai AmsterdamAQUATECH Amsterdam 2019 wordt gezien als de ontmoetingsplaats voor alle marktleiders op het gebied van drink-, afval- en proceswatertechnologieën.
Tijdens de Aquatech Amsterdam, welke om de twee jaar plaatsvindt, exposeren meer dan 900 bedrijven hun oplossingen aan ruim 20.000 bezoekers.

De 27ste editie van de vakbeurs vindt plaats van 5-11-2019 tot 8-11-2019 in de Rai Amsterdam.

 

Voor meer informatie klik hier

Europort 2019, Ahoy RotterdamVan 5 t/m 8 november 2019 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen. Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten in de Ahoy Rotterdam behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

 

Voor meer informatie klik hier

Medica 2019, Messe DusseldorfMEDICA is 's werelds grootste vakbeurs op gebied van medische wetenschap en gezondheidszorg. Met talrijke speciale evenementen, een vernieuwd opgezette internationale conferentie en forum-programma is MEDICA het grootste en meest uitgebreide informatie- en productplatform in de industrie te noemen.
De MEDICA  wordt van 18 november 2019 tot 21 november 2019 georganiseerd in de Messe Düsseldorf.

 

Voor meer informatie klik hier

Masters of LXRY, Rai AmsterdamIn December staat de Rai Amsterdam weer in het teken van de meest luxueuze beurs ter wereld, de Masters of LXRY

De Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van het premium lifestyle segment. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar. Het is dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen.

FI Europe & Ni 2019, Paris-NordFood Ingredients Europe (ook bekend als Fi Europe) is al sinds 1986 één van ’s-Werelds belangrijkste beurs voor de voedingsindustrie. In 2019 wordt Fi Europe gehouden in Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions, samen met natuurlijke ingrediënten (Ni). Fi Europe en Ni 2019 loopt van 3 tot en met 5 december.en zal meer dan 1400 exposanten en 20.000 professionele bezoekers trekken tijdens de 3 beursdagen.

 

Voor meer informatie klik hier

 

Agenda

Gaat u deelnemen aan een beurs en bent u benieuwd wat Dekoteam voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op met ons team.
Of bel ons direct met uw vraag:

+31 (0)35 7200201

Stuur direct een vraag via Whatsapp:

+31 (0)6 52 734 834