Beursstand pagina: Anuga 2019
Bouwen van een Anuga 2019 beurs stand.

Anuga 2019 - Keulen

Anuga - de Allgemeine Nahrungs- und Genussmittel-Ausstellung ("Algemene beurs voor levensmiddelen en dranken") - is één van de grootste vakbeurzen voor de horeca, de detailhandel en de handel. Met een bijna honderd jaar durende traditie heeft Anuga bewezen een belangrijk onderdeel van de voedingsindustrie te zijn.

De beurs bezet de 11 zalen van de Messe Keulen - een totale tentoonstellingsruimte van meer dan 280.000 vierkante meter. In deze ruimte presenteren bedrijven uit 107 landen, die verschillende sectoren vertegenwoordigen, hun producten en diensten in 10 categorieën

De Anuga 2019 loopt van 5 tot 9 oktober 2019 in de Messe Keulen


Dekoteam, de juiste standbouwer voor uw stand op de Anuga 2019

Mocht u nog een partner zoeken voor het ontwerp en de realisatie van uw beursstand neem dan contact met ons op. 

Dekoteam is een ondernemend, flexibel en veelzijdig service minded bureau wat vertrouwen en eerlijke communicatie als vertrekpunt heeft bij het ontwikkelen van unieke concepten waarbij persoonlijke ontmoetingsplaatsen worden gecreëerd voor haar opdrachtgevers. Hierbij gaat Dekoteam niet alleen enthousiast te werk, maar tevens op innovatieve en duurzaam wijze en altijd met oog voor detail.

Door passie en resultaatgerichtheid te combineren wordt uw vraag omgezet naar concrete stand ontwerpen en een daadkrachtig plan op maat waarbij alle aandacht gericht is op het ontzorgen en het realiseren van uw wens.

Dit maakt Dekoteam een inspirerende matchmaker die u en uw doelgroep verbindt.

Anuga 2019

Benieuwd naar uw beursstand?

Wij bouwen diverse stands op de Anuga 2019. Neem gerust contact op met ons team.
Of bel ons direct met uw vraag:

+31 (0)35 7200201

Stuur direct een vraag via Whatsapp:

+31 (0)6 52 734 834