Bauma 2019 - Messe Munchen

De Bauma is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor bouwmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen, bouwtechniek, componenten en hijs- en hefwerktuigen. Iedereen die deze beurs heeft bezocht zal het beamen: deze beurs laat met haar omvang en de manier waarop alle exposanten uitpakken een onuitwisbare indruk achter.
 
In 2016 brak de Bauma alle records met 3.425 exposanten uit 58 landen en 583.736 bezoekers uit meer dan 219 landen.

De Bauma vindt van 8 t/m 14 april 2019 voor de 32ste keer plaats op een ruimte van 605.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, wat deze beurs tot de grootste ter wereld maakt.

Dekoteam, de juiste standbouwer voor uw stand op de Bauma 2019

Mocht u nog een partner zoeken voor het ontwerp en de realisatie van uw beursstand neem dan contact met ons op. 

Dekoteam is een ondernemend, flexibel en veelzijdig service minded bureau wat vertrouwen en eerlijke communicatie als vertrekpunt heeft bij het ontwikkelen van unieke concepten waarbij persoonlijke ontmoetingsplaatsen worden gecreëerd voor haar opdrachtgevers. Hierbij gaat Dekoteam niet alleen enthousiast te werk, maar tevens op innovatieve en duurzaam wijze en altijd met oog voor detail.

Door passie en resultaatgerichtheid te combineren wordt uw vraag omgezet naar concrete stand ontwerpen en een daadkrachtig plan op maat waarbij alle aandacht gericht is op het ontzorgen en het realiseren van uw wens.

Dit maakt Dekoteam een inspirerende matchmaker die u en uw doelgroep verbindt.

Bauma 2019 - Munchen