De Zorgtotaal 2019

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment voor zorgprofessionals. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs met een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties.

Tijdens de Zorgtotaal tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Zorgtotaal wordt van 12 t/m 14 maart 2019 gelijktijdig georganiseerd met de Zorg & ICT in de Jaarbeurs Utrecht.Dekoteam, de juiste standbouwer voor uw stand op de Zorgtotaal 2019

Mocht u nog een partner zoeken voor het ontwerp en de realisatie van uw beursstand neem dan contact met ons op. 

Dekoteam is een ondernemend, flexibel en veelzijdig service minded bureau wat vertrouwen en eerlijke communicatie als vertrekpunt heeft bij het ontwikkelen van unieke concepten waarbij persoonlijke ontmoetingsplaatsen worden gecreëerd voor haar opdrachtgevers. Hierbij gaat Dekoteam niet alleen enthousiast te werk, maar tevens op innovatieve en duurzaam wijze en altijd met oog voor detail.

Door passie en resultaatgerichtheid te combineren wordt uw vraag omgezet naar concrete stand ontwerpen en een daadkrachtig plan op maat waarbij alle aandacht gericht is op het ontzorgen en het realiseren van uw wens.

Dit maakt Dekoteam een inspirerende matchmaker die u en uw doelgroep verbindt.

Zorgtotaal 2019