Beursstand pagina: IBC 2019
Bouwen van een IBC 2019 - Amsterdam beurs stand.

IBC 2019 - Amsterdam

De International Broadcasting Convention, beter bekend als de IBC, is een jaarlijks evenement dat een presentatie- en ontmoetingsplatform biedt voor professionals in de elektronische media- en entertainmenttechnologie. De IBC omvat een beurs en een conferentie die beide het hele spectrum van de digitale industrie beslaan.
De IBC vindt plaats van 13 tot 17 september in en op het Amsterdam RAI-terrein. De conferentie loopt van 12 tot 16 september op dezelfde locatie.

De IBC beurs verspreidt zich over het volledige gebied van 87.000 vierkante meter van de Amsterdam RAI en is de showcase van de nieuwste innovaties in de sector van meer dan 1700 exposerende bedrijven.

 

Dekoteam, de juiste standbouwer voor uw stand op de Seafood Expo & Processing 2019

Mocht u nog een partner zoeken voor het ontwerp en de realisatie van uw beursstand neem dan contact met ons op. 

Dekoteam is een ondernemend, flexibel en veelzijdig service minded bureau wat vertrouwen en eerlijke communicatie als vertrekpunt heeft bij het ontwikkelen van unieke concepten waarbij persoonlijke ontmoetingsplaatsen worden gecreëerd voor haar opdrachtgevers. Hierbij gaat Dekoteam niet alleen enthousiast te werk, maar tevens op innovatieve en duurzaam wijze en altijd met oog voor detail.

Door passie en resultaatgerichtheid te combineren wordt uw vraag omgezet naar concrete stand ontwerpen en een daadkrachtig plan op maat waarbij alle aandacht gericht is op het ontzorgen en het realiseren van uw wens.

Dit maakt Dekoteam een inspirerende matchmaker die u en uw doelgroep verbindt.

IBC 2019 - Amsterdam

Benieuwd naar uw beursstand?

Wij bouwen diverse stands op de IBC 2019. Neem gerust contact op met ons team.
Of bel ons direct met uw vraag:

+31 (0)35 7200201

Stuur direct een vraag via Whatsapp:

+31 (0)6 52 734 834