Beursstand pagina: Infosecurity 2019 Utrecht
Bouwen van een Infosecurity 2019 Utrecht beurs stand.

Infosecurity 2019 - Utrecht 

Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.

Op 30 en 31 oktober  zullen wederom de deuren van de Jaarbeurs Utrecht geopend zijn voor de Infosecurity.nl. Tijdens de beurs vindt u de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Naast de vakbeurs is er dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies.

Net als in 2018 vormt Infosecurity.nl in 2019 wederom een beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo.


Dekoteam, de juiste standbouwer voor uw stand op de Infosecurity 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

Mocht u nog een partner zoeken voor het ontwerp en de realisatie van uw beursstand neem dan contact met ons op. 

Dekoteam is een ondernemend, flexibel en veelzijdig service minded bureau wat vertrouwen en eerlijke communicatie als vertrekpunt heeft bij het ontwikkelen van unieke concepten waarbij persoonlijke ontmoetingsplaatsen worden gecreëerd voor haar opdrachtgevers. Hierbij gaat Dekoteam niet alleen enthousiast te werk, maar tevens op innovatieve en duurzaam wijze en altijd met oog voor detail.

Door passie en resultaatgerichtheid te combineren wordt uw vraag omgezet naar concrete stand ontwerpen en een daadkrachtig plan op maat waarbij alle aandacht gericht is op het ontzorgen en het realiseren van uw wens.

Dit maakt Dekoteam een inspirerende matchmaker die u en uw doelgroep verbindt.

Infosecurity 2019 Utrecht

Benieuwd naar uw beursstand?

Wij bouwen diverse stands op de Infosecurity Utrecht. Neem gerust contact op met ons team.
Of bel ons direct met uw vraag:

+31 (0)35 7200201

Stuur direct een vraag via Whatsapp:

+31 (0)6 52 734 834