Beursstand pagina: PLMA 2019
Bouwen van een PLMA 2019 beurs stand.

PLMA 2019 - Rai Amsterdam

De komende editie van PLMA's "World of Private Label" vakbeurs vindt plaats van 21 tot 22 mei in de Amsterdam RAI. Het internationale evenement brengt fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandelaren, detailhandelaren en andere professionals uit de private label sector samen.

Meer dan 12.000 bezoekers zullen de PLMA 2019 bezoeken voor het verkennen van de verscheidenheid aan producten die worden getoond door 2.500 exposanten, waaronder 60 regionale en internationale paviljoens.


Dekoteam, de juiste standbouwer voor uw stand op de PLMA 2019

Mocht u nog een partner zoeken voor het ontwerp en de realisatie van uw beursstand neem dan contact met ons op. 

Dekoteam is een ondernemend, flexibel en veelzijdig service minded bureau wat vertrouwen en eerlijke communicatie als vertrekpunt heeft bij het ontwikkelen van unieke concepten waarbij persoonlijke ontmoetingsplaatsen worden gecreëerd voor haar opdrachtgevers. Hierbij gaat Dekoteam niet alleen enthousiast te werk, maar tevens op innovatieve en duurzaam wijze en altijd met oog voor detail.

Door passie en resultaatgerichtheid te combineren wordt uw vraag omgezet naar concrete stand ontwerpen en een daadkrachtig plan op maat waarbij alle aandacht gericht is op het ontzorgen en het realiseren van uw wens.

Dit maakt Dekoteam een inspirerende matchmaker die u en uw doelgroep verbindt.

PLMA 2019

Benieuwd naar uw beursstand?

Wij bouwen diverse stands op de PLMA 2019. Neem gerust contact op met ons team.
Of bel ons direct met uw vraag:

+31 (0)35 7200201

Stuur direct een vraag via Whatsapp:

+31 (0)6 52 734 834