Beursstand pagina: RailTech Europe 2019 - Jaarbeurs Utrecht
Bouwen van een RailTech Europe 2019 beurs stand.

De RailTech Europe 2019 in de Jaarbeurs Utrecht

RailTech Europe is een groot driedaags evenement voor de hele spoorsector. Het wordt georganiseerd door ProMedia Europoint in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen (NS), Nederlandse infrastructuurbeheerder (ProRail) en brancheorganisaties Holland Rail Industry, Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en kennisplatform Railforum.

RailTech Europe 2019 biedt naast de expo een internationaal conferentieprogramma, diverse workshops, een Rail Carrière Dag, Start Up Fest en diverse Innovation Awards. Ook zijn er live demonstraties, waarbij nieuwe technieken worden getoond op het gebied van infrastructuur, treinonderhoud en rollend materieel.

Tijdens RailTech Europe 2019 worden er meer dan 7.500 internationale spoor professionals verwacht.
De ultieme gelegenheid om onder andere inspiratie en kennis op te doen en te netwerken.
De RailTech Europe 2019 wordt van 26 t/m 28 maart gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.

Dekoteam, de juiste standbouwer voor uw stand op de RailTech 2019.

Mocht u nog een partner zoeken voor het ontwerp en de realisatie van uw beursstand neem dan contact met ons op. 

Dekoteam is een ondernemend, flexibel en veelzijdig service minded bureau wat vertrouwen en eerlijke communicatie als vertrekpunt heeft bij het ontwikkelen van unieke concepten waarbij persoonlijke ontmoetingsplaatsen worden gecreëerd voor haar opdrachtgevers. Hierbij gaat Dekoteam niet alleen enthousiast te werk, maar tevens op innovatieve en duurzaam wijze en altijd met oog voor detail.

Door passie en resultaatgerichtheid te combineren wordt uw vraag omgezet naar concrete stand ontwerpen en een daadkrachtig plan op maat waarbij alle aandacht gericht is op het ontzorgen en het realiseren van uw wens. Dit maakt Dekoteam een inspirerende matchmaker die u en uw doelgroep verbindt.

RailTech Europe 2019

Benieuwd naar uw beursstand?

Wij bouwen diverse stands voor RailTech Utrecht. Neem gerust contact op met ons team.
Of bel ons direct met uw vraag:

+31 (0)35 7200201

Stuur direct een vraag via Whatsapp:

+31 (0)6 52 734 834